Olen 32-vuotias liikunnasta nauttiva äiti ja asun Nummelassa. Olen ammatiltani Personal trainer-, fitness ja ravintovalmentaja. Harrastan kuntosalia ja olen kilpaillut body fitnessissä vuosina 2014 ja 2016. Työskentelen Liikuntakeskus Poseidonilla yhdessä puolisoni kanssa. Olen kulkenut pitkän tien ollakseni nyt tässä. Takana on mm. monien kymmenien kilojen painonpudotusta, muutama kisadieetti ja vuosia koulunpenkillä ja satoja tunteja reeniä. Ja edelleen intohimoisesti haluan oppia uutta ja kehittää itseäni.

Tervetuloa seuraamaan elämääni :)

 

 

 

2009

 

 

 

Näyttökuva 2014-2-23 kello 15.06.45
2014

 

Näyttökuva 2014-2-23 kello 15.08.35
2014

 

 

Näyttökuva 2014-2-28 kello 10.42.17
2014

 

Näyttökuva 2014-5-14 kello 20.37.42
2014

 

Näyttökuva 2014-5-14 kello 21.36.14
Body fitness kilpailut kevät 2014

 

Body fitness kilpailut syksy 2016

 

Onnellinen 2016

 

Me 2017

6 thoughts on “Minä”

 1. Moikka! Löysin kaverin blogista linkin sun blogiin ja aloin mielenkiinnosta lukemaan. Hienosti oot edennyt matkalla unelmakropan tavoitteluun. Blogia on kiva lukea ja kuvat mahtavia. Kiva nähdä myös sun lapsista kuvia. Itse oon pitkään tahinut oman kroppani kanssa, herkut on maistunut ja liikunta ei ole juurikaan koskaan kiinnostanut. Pitkään oon jo haaveillut laihtumisesta ja kropasta josta olisin tyytyväinen. Parisen viikkoa sitten tein sen päätöksen että NYT jotain on tapahduttava, valmistun alle vuoden päästä sairaanhoitajaksi, enkä halua juhlamekossa näyttää tältä. Niimpä tein muutoksen ruokavaliooni ja nyt painoa on jo tippunut vajaa neljä kiloa. Tsemppia ja kaikkea hyvää tulevalle taipaleelle! Jatkan blogisi lukua ja otan sinusta oppia! :)

  -Jonna

  1. heippa. kiitos viestistäsi :) kiva että tykkäät blogista :) mä toivotan sulle myös kovasti tsemppiä ja voimaa valitsemallesi suunnalle, joka on varmasti oikea :)terveellinen elämäntapa on oikein! :) ihanaa myös kuulla jos joku ottaa minusta oppia ja motivoituu kirjoituksistani! kiitos! tsemppiä treeneihin ;)
   sara

 2. Itsekin löysin blogisi ja todella ihana nähdä ihmisiä, jotka näyttävät, ettei koskaan ole liian myöhäistä muuttaa elämäntapojaan.
  Olen useamman vuoden yrittänyt muuttaa elämäntapojani ja aina se on loppunut viikon tai parin jälkeen. Joka kerta kummiskin pidemmän aikaa olen saanut pidettyä kuntoilua yllä, mutta sit se aina on unohtunut, kun kiinnostus on loppunut.
  Olin lievästi ylipainoinen, kunnes syksyllä uusi poikaystäväni patisti minut muutokseen. Laihduin 7kiloa ja olen nyt viimeiset 4kk liikkunut aktiivisesti ja löydän koko ajan uusia tapoja liikkua :)

 3. Hei!

  Eksyin aamulla blogiisi ja oen nyt lukenut elokuuhun 2013 asti. Mielettömän motivoivaa ja mielenkiintoista tekstiä. Kiitos! Itsekin äitinä on kiva lukea toisen äidin elämästä, miten saa mahdutettua ja järjestettyä kaiken kun vaan haluaa! Oot mun idoli! :-D Oma rakenne ei taida ihan kisalavalle sopia, mutta haluan olla paras mahdollinen minä, terve ja vahva.

  1. Moikka. En käyttänyt lisäravinteet raskausaikana, aloin vasta synnytyksen jälkeen treenaamaan tavoitteellisesti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *