Olo kevyeksi

Kaupallinen yhteistyöVerman

Varmasti puolet meistä kärsii ajoittain vatsavaivoista. Ruokavalion muutos voi viedä vaivat, tai sitten ei. Meistä jokainen voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin omilla elintavoillaan ja valinnoillaan. Joillakin vatsa on luontaisesti herkempi kuin toisilla ja ärtyy helpommin esimerkiksi epäsäännöllisestä ateriarytmistä, kiireisestä elämäntyylistä tai stressistä. Pienillä muutoksilla olo voi helpottua merkittävästi, sillä mm. huonosti sulava ruoka, pitkään paikallaan istuminen ja liikkumattomuus aiheuttaa vatsavaivoja. Vatsan kipeytyminen ruokailun jälkeen ei ole aina kiinni pelkästään siitä, mitä syö, vaan siitä, miten vatsa toimii. Jos ruuansulatuskanava toimii huonosti esimerkiksi pitkän istuskelun takia, voi turvotusoireita tulla herkemmin.
Minulla on laajalti kokemusta erilaisista vatsavaivoista. Jokaisesta vatsanväänteestä olen kuitenkin selviytynyt pelkästään luontaisten entsyymien- ja ruokavalion avulla.

PhotoGrid_1430465921747
Kuvat viime keväältä, kun yllättävä ja kivulias turvotus vaivasi. Kuvien välillä viikko. Pieni muutos ruokavalioon ja entsyymit käyttöön; tässä tulos!

Verman ruoansulatusentsyymit ovat minulle siis ennestään tuttu tuote. Aina dieetillä ollessani Nogasin kapselit ovat ehdoton ja tärkeä tuki vatsan toimintaan. Nogasin tuo rauhan vatsalle ja näin ollen aineenvaihduntakin toimii hyvin, joka on dieetillä ollessa tärkeää. Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen apu ruuansulatusvaivojen ennaltaehkäisyyn. Nogasin sisältää luontaista alfa-galaktosidaasi –entsyymiä joka pilkkoo ravinnon sulamattomia osia ruuansulatuskanavassa. Se auttaa pilkkomaan pitkäketjuisia hiilihydraatteja ja vähentää siten huonosti sulavien hiilihydraattien aiheuttamaa turvotusta ja kaasunmuodostusta. Kun ruoka pilkkoutuu imeytyvään muotoon jo ohutsuolessa, niin vältetään paksusuolen bakteerikäymisen myötä syntyvä suolistokaasu ja ruoansulatusongelmat.

20151208_192943

Tämä apteekeissa myytävä tuote on siis ruoansulatusentsyymi ja tämän entsyymin on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja, turvotusta ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja. Ja kokemuksesta voin sanoa että toimii!

Seuraava vinkki on ehdoton kaikille maitotuotteiden suurkuluttajille ja vatsan turvotuksesta kärsiville. Tämä mahtava tuote on Lactrase, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin. Siksi se ennaltaehkäisee vatsavaivoja helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa. Lactrase toimii siis ennaltaehkäisevästi jo ennen kuin ikäviä oireita on syntynyt. Yksi purutabletti tai kapseli pilkkoo 15 g laktoosia. Esimerkiksi lasillinen (2 dl) maitoa sisältää 10 g laktoosia. Kerta-annoksen suuruus riippuu ruuan laktoosipitoisuudesta sekä yksilöllisestä laktoosinsietokyvystä. Suositeltava aloitusannos on 2 purutablettia tai kapselia maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä.

20151208_192804

Nyt näin joulun alla meistä jokaisen tulee syötyä jos jonkinmoista jouluherkkua. Nogasin ja Lactrasen avulla säästyt varmasti vatsavaivoilta ja voit huoletta nauttia joulusta ilman suurempaa turvotusta ja ilmavaivoja. Suosittelen jokaista kokeilemaan! Uutuutena nämä helposti syötävät, mukana kulkevat ja hyvän makuiset purutabletit, jotka voit nauttia missä vaan! Kaksi tablettia päivässä ja vatsa toimii kuin unelma!

Itselläni on nyt tuotteet kokeilussa ja kerron teille tästä ”testistä” myöhemmin lisää. Olisin myös kiinnostunut teidän lukijoiden kokemuksista. Oletko jo testannut nämä entsyymit, tai oletko valmis kokeilemaan?

20151208_192650

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=nogasin-sali-1;EASTpostID=9751]