Näillä neuvoilla saat lihasta

Jälleen on aika kertoa teille tarina onnistumisesta. Tarina naisesta, perheenäidistä, joka kamppaili pitkään painon ja ruokailujen kanssa. Suunniteltiin alkuun 3kk pituinen valmennussuhde, joka muuttuikin matkan varrella 6kk pituiseksi ja jatkuu edelleen. Tavoitteena meillä yhteistyön aikana on ollut oppia treenaamaan kovaa, saada lisää lihasta ja opetella syömään treenin vaatimalla tavalla. Mitä enemmän treenaat, sitä enemmän saat syödä. Unella on myös tavattoman suuri merkitys, jos treenaa kovaa ja siksi onkin pakko opetella kuuntelemaan omaa kehoa. Jos kroppa on väsynyt, se kaipaa lepoa. Väsymys on erotettava laiskuudesta. On ihanaa opastaa asiakasta joka on oikeasti kiinnostunut ja tekee juuri niinkin pyydetään. Näin syntyy myös niitä tuloksia! Tämä nainen on täyttä rautaa ja sydän kultaa. Kiitos että olen saanut olla apuna  <3

IMG-20160224-WA0009

”Täytin kesällä 30 v ja päätin hankkia itselleni lahjan, josta olin jo pitkään haaveillut, valmennusta ihmiseltä, joka todella tietää mitä tehdä. Taustasta sen verran, että olen vuosikausia jojoillut painoni kanssa. Välillä on sikailtu urakalla, sitten oltu taas ”tiukalla”, on kokeiltu kaalikeitot ja karppaukset, sillä tuloksella, että vähäinenkin lihas on kadonnut ja peilikuva ei todellakaan ole miellyttänyt. Olen syönyt jatkuvasti liian vähän tai aivan liikaa, kehitystä treeneissä ei ole juuri tapahtunut. Kun Saran kanssa aloitettiin yhteistyö, on moni asia muuttunut. Olen viimein oppinut syömään oikein ja PALJON, ilman, että on kuitenkaan karannut lapasesta. Ja mikä tärkeintä, ei enää stressiä ruoasta, ei huonoa omaatuntoa herkuttelusta, ei enää painon sahaamista edes takaisin, ei enää jatkuvaa painon vahtaamista ja puntarilla hyppäämistä, ei enää kaalikeittoa tai kitudieettejä. Treeni kulkee ihan eri tavalla ja Sara on opettanut, kuinka oikeasti treenataan kovaa. Matkaa on vielä pitkästi jäljellä, mutta hyvää vauhtia täältä ollaan tulossa. Kiitos Saralle kaikista loistavista ohjeista, treeneistä ja tuesta, daami on todellakin oikealla alalla ♡”

Saan asiakkailta paljon ruokakuvia, tässä tämän tarinan kertojalta kuva :) Nam :)

Poseland & SA-LI training workout

Sain 9 viikkoa sitten viestin instagramiin, jossa eräs nainen kirjoitti, että on ostanut kuntosalikortin Sporttikujalle. Kyseessä oli ihana Alona, joka oli juuri muuttanut Tampereelta Helsinkiin. Alona löysi meidän salin etsiessään treenipaikkaa itä-helsingistä. Ollaan tutustuttu ohimennen joskus muutama vuosi sitten blogi- ja treenikuvioiden merkeissä. Asuttiin kuitenkin eri kaupungeissa, joten ei koskaan oltu tutustuttu sen paremmin. Alona on myös perheen äiti ja kilpaillut bikini fitneksessä. Äitiyden lisäksi siis kilpaileminen ja salilla käynti on meille yhteistä, joten sovittiin että nyt kun asutaan samassa kaupungissa, aletaan treenaamaan kimpassa aina kun mahdollista. Molemmat ollaan sitä mieltä että hyvän treenikaverin tärkeys harjoittelussa on ehdoton, jos ei ole aina mahdollista treenata oman valmentajan kanssa.

IMG_20151019_144630

Alona on kiireinen bisnesnainen ja pyörittää täyspäiväisesti omaa yritystä. AlonaTV haastattelee tunnettuja urheilijoita, julkisuuden henkilöitä ja tämän hetken kuumimpia nimiä; niin suomesta kuin ulkomailta. Alona tarjoaa myös ammattitaitoista poseerausvalmennusta fitness- ja bodykisoihin valmistautuville naisille.

Ollaan tässä nyt kuluneet viikot treenattu kimpassa ja Alonan ajatuksesta alettiin myös kuvaamaan meidän treenejä. Hienoa että saan olla mukana videoilla ja apuna treeneissä. Näitä meidän omalaatuisia ja ”ei niin fitness” videoita, sekä mahtavia AlonaTV:n haastatteluja pääset katsomaan Poseland Official Youtube kanavalta. Ala ihmeessä seuraamaan kanavaa, niin uusimmat videot näkyy sulla aina heti kun ne on julkaistu.

Tässä alla uusin video meidän rinta-olkapäätreenistä, joka on nyt ulkona, käy tsekkaa!