Kuin uudestisyntynyt

 

Heräsin tänään aikaisin huonosti nukutun yön jälkeen. Hieman väsyneenä ja orastavassa kiukussa, aloitin kuitenkin normaalit aamurutiinit, vein lapset hoitoon, kävin aamulenkillä ja söin puuron.
Huonot yöunet on ollut mulle nyt ihan arki ”päivää”, ja jotenkin välillä tuntuu että oon siks ihan loppu. Nyt varsinkin kun ei ole voinut kunnolla treenata, niin se syö vielä lisäksi enemmän kuin olisin ikinä osannut arvata.

PhotoGrid_1375191917126

 

Onneksi aamu muuttui päivän mittaan iloksi. Mulla oli nimittäin aika kiropraktikko Simo Poutaselle. Jännitin pikkasen, sillä en ole koskaan käynyt kiropraktikolla. Tiesin suunnilleen mitä tuleman pitää, ja todellakin yllätyin, positiivisesti!

logo
Kiropraktiikka ViaVital sijaitsee helsingin kaisaniemessä. Juteltiin heti alkuun tovi kiropraktiikasta yleensä, jonka jälkeen katsottiin vähän lähtötilannetta, eli mua.
No.. ei tullut kovin suurena yllätyksenä, että olen vino ja jäykkä vähän joka suuntaan, joka ei tietenkään ole kovin hyvä asia. Jäykkyyttä, kipua ja kireyttä oli siis paljon. Varsinkin tuo mun niska-hartia seutu on ollut todella jumissa, josta myös se reilun viikontakainen päänsärkykohtaus johtui.
Niskat, rinta ja selkä on nyt ”naksautettu”, plus niskan alueen triggerpisteet käyty läpi. Ja ette voi ymmärtää, ellette ole sitä itse ikinä kokenut, että olo hoidon jälkeen oli niin taivaallinen. Kuin uudestisyntynyt. Kevyt ja kivuton. Mietin että miten hän teki sen? Miten joku osaa mitään noin siistiä, ja että miten en ole käynyt hoitamassa tätä asiaa aikaisemmin. Toivon että pääsen nyt pian palaamaan sorvin ääreen, eli salille, omien treenien pariin ja että treenit alkaisi luistamaan entistäkin paremmin. Alan nyt säännöllisesti käydä hoidoissa, sillä säännöllinen hoito auttaa pitämään selkärangan ja hermoston toiminnassa. Notkea selkäranka auttaa pitämään suorituskyvyn korkealla ja auttaa tuntemaan olon energisemmäksi ja vahvemmaksi. Tyhmäkin tajuaa, että hyvin hoidettu keho toimii paremmin kuin huono :) Voimataso kasvaa, kun kroppa voi taas hyvin.
Oon ollut niin mielissäni tästä koko hommasta tänään, että uskon tämän olleen mulle se suuri käänne mun harrastuksen parissa! Nyt siis luvassa entistäkin kovemmat treenit ja ajat ;)

PhotoGrid_1375192010995

 

Hoidon jälkeen leijailin sörkkään, ja kävin mun äidin kanssa lounaalla. Tänään pitää muistaa juoda paljon vettä, joka tietää vessassa ravaamista. Kuulemma myös uni saattaa tulla hyvin ja olla parempi laatuista kuin ennen. Ihanaa! Just sitä mitä tarvitsin!

PhotoGrid_1375192207129