Mitä mun elämä olisi ilman ystäviä?

 

Näyttökuva 2014-8-18 kello 22.56.27
Kaasojen kanssa 18.8.2012

Olemme asuneet mäntsälässä nyt jo jonkin aikaa. Jo sinä päivänä kun ajoimme ensimäistä kertaa taloa katsomaan, ajattelin että täällä on varmasti kiva asua ja täällä on hyvä lasten kasvaa. Muutoksessa on paljon hyviä ja positiivisia puolia. En keksi juuri mitään negatiivista, eikä mun tarvitsekkaan. Olemme viihtyneet hyvin ja kaikki tarvitsemamme on lähellä. Tänään tuli ensimäistä kertaa sellainen olo, että purin hammasta ja piilottelin kyyneleitä. Se olo tuli mulle pari tuntia sitten, kun Anna lähti meiltä.

20140818_160512

 

Anna on mun läheinen ystävä, jonka te varmasti jo tiesittekin. Tämä reipas nainen tuli päivällä Sporttikujalle ennen mun töiden loppumista. Kun Anna oli käynyt kevyesti treenaamassa ja mun työt loppui, päätettiin lähteä meidän luokse kahvittelemaan. Anna oli liikenteessä suloisen Amos vauvan kanssa ja he tulivat ensimäistä kertaa katsomaan meidän taloa. Oli ihanaa saada taas hetki yhteistä aikaa ja vaihtaa kuulumiset vähän pidemmän kaavan kautta, niinkuin aina ennen. Kun saatoin Annan autolle ja vilkutin seisomalla sateessa, mietin mielessäni että ”nyt se lähtee ja tuleekohan se enää uudestaan kylään, jos asun näin kaukana ja jos tää välimatka tuntuu sen mielestä raskaalta ajaa..” ..Hetken jo mietin että oonko tehnyt emämokan ja muuttanut liian kauas mun rakkaista ystävistä..

..

 

.. Meni 30 min, mun puhelin piippasi ja mulle tuli viesti:   ” 30min ja olen jo kotikulmilla :) ”

JEEE ai että mä riemastuin, kun tajusin että en mä niin kaukana asukkaan, kun ei se matka Annankaan mielestä ole pitkä! Eikä se olekkaan, turhaan murehdin! Toi lahdentie on niin hyvä, kun se on ihan tossa vieressä ja sitä pitkin pääsee helsinkiin tosiaan puolessa tunnissa.

20140818_175658

20140818_175701

 

ÄÄääk katsokaa nyt mikä syötävä söpöliini tuo paketti on!!! <3

20140818_175853-2

20140818_184105

20140818_190806

 

Ystävää ei saa rahalla,
ei hyvällä eikä pahalla.
Ystävyys syntyy noista,
elämän monista kiemuroista.

 

En tykkäisi jos en näkis mun ystäviä. Ne on mulle niin tärkeitä. Olen ihminen joka ei osaa pitkään olla yksin tai omissa oloissaan. Kaipaan seuraa ja jonkun jolle jutella. Hyville ystäville pystyy puhumaan mistä tahansa ja koska vain. Tää muutto pois helsingistä on mulle oikeasti tosi suuri juttu, vaikka en sitä täysin vielä myönnäkkään. Kuvittelen tän olevan ihan pala kakkua, mutta on tää ihan oikeesti iso asia. Oon kuitenkin kohta 30v ja oon aina asunut helsingissä ja kaiken lisäksi vielä AINA samassa kaupunginosassa, eli laajasalossa. Niin onhan tää nyt kerta heitolla suuri muutos:

Kerrostalosta -> omakotitaloon

Vuokralta -> omistusasuntoon

Helsingistä -> Mäntsälään

 

Mutta oon sitä mieltä että: se joka haluaa, keksii keinot. Me haluttiin oma talo ja ollaan valmiit asumaan muuallakin kuin helsingissä :) Enkä anna tämän muuton erottaa mua mun ystävistä! Tärkeille ihmisille mulla on aina aikaa <3

 

Mulla alkaa pian koulu. Hain alkuvuodesta Rovaniemelle Santa Sportin urheiluopistoon Fitness-valmentajan koulutukseen ja mut hyväksyttiin kouluun. Kun valmistuin kuntosaliohjaajaksi, oli tarkoitukseni jatkaa opintoja suoraan PT:ksi. Sit kuvioihin tuli kisa jutut ja suosiolla pidin taukoa opinnoista ja päätin keskittyä vaan treeniin ja sen seurauksella dieettiin. Nyt kun kisat on tältä osin kisattu, niin voin keskittyä opiskeluun. Nyt mulla on aikaa panostaa opiskeluun täysillä.

Koulutukseen sisältyy:
– Personal Trainer -opinnot
– Liikuntalääketieteen perusopinnot
– Ravintovalmentajakoulutus
– Fitness-valmennuksen perusopinnot

Koulutus järjestetään aikavälillä 11.9.2014 – 29.11.2015. Opiskelu suoritetaan etäopintoina sekä lähijaksoissa. Lähijaksoja on reilun vuoden kestävässä koulutuksessa 12 kpl, joista kukin kestää kolme päivää. Ensimmäinen lähijakso alkaa siis 3 viikon kuluttua ja oon niin innoissani! Kun oon käynyt ton koulun, niin uskon että tulevaisuudessa mun on paljon mukavampi valmentaa, treenata itse tai jäädä joskus vaikka kisadieetille, kun tiedän asioista paljon enemmän. Joka päivä sitä oppii jotain uutta, ja nyt on se heti kun mä oon valmis imemään kaiken mahdollisen opin ja tiedon!

Huhtikuu 2012 , Varalan urheiluopisto
Huhtikuu 2012 , Varalan urheiluopisto

 

Nyt unille, niin jaksaa aamusella ;)  pus pus.