Torstai on vihdoin se päivä, jota olen odottanut jo yli vuoden!

Missä kesä viipyy? Muutamasta aurinkoisesta päivästä on päästy nauttimaan ja se onkin jäänyt siihen. Nyt on luvattu aurinkoa juhannukseksi, joka onkin jo ensi viikolla. Mitä juhannus suunnitelmia teillä on? Onko mökkilomat varattu jo viimevuoden puolella, entä kuinka moni viettää juhannuksen festareilla? Meidän perheen juhannus suunnitelmat on vielä vähän auki. Ensiviikosta en siis tiedä sen enempää… mutta tästa viikosta tiedän sen että:

Nona tulee kotiin! <3

Mun rakas lähti vuosi sitten Kanadaan isänsä kanssa ja tulee nyt torstaina takasin! Nona kävi kuudennen luokan Vancouverissa ja aloittaa kesän jälkeen yläasteen. Ei olla nähty fyysisesti koko tämän kuluneen vuoden aikana. Skypessä juteltu, lähetetty kirjeitä ja paketteja. Nyt viimein saan mun esikoisen syliin ja pääsen halaamaan kokonaisen vuoden edestä ja vieläkin enemmän. Ikävä on ollut kova. Monia iltoja ja aamuja on tullun itkettyä ikävää. Kaikista raskaimpana ikävän on tuntenut juhlapyhinä ja päivinä. Kuten viime juhannuksena, Nonan syntymäpäivänä, jouluna ja muina loma-aikoina jolloin olemme tottunut tekemään perheen kanssa yhdessä asioita. Onneksi koko vuosi on mennyt siellä hyvin. Tiedän että Nonalla on ollut todella hyvät oltavat ja on muutenkin viihtynyt hyvin. Nona on todella sosiaalinen ja reipas tyttö ja onkin saanut paljon kavereita siellä, joita onkin nyt sitten hieman ikävä hyvästellä. Täällä onneksi odottaa kaikki kaverit ja sukulaiset, jotka on ikävöinyt Nonaa kokonaisen vuoden. Ihanaa saada rakas takasin kotiin! Olispa jo torstai! <3

 

 

Dieetille vai makkaranpaistoon

 

Ollaan pian lähdössä perheen ja sukulaisten kanssa juhannuksen viettoon meidän mökille heinolaan. Halusin ennen lähtöä tulla toivottamaan kaikille ihanaa juhannusta. Oon ollut mökillä viimeksi ”lomailemassa” dieetillä, joten nyt on mukava mennä oikeasti maalle nauttimaan mm. hyvästä ruoasta. Viimeksi raahasin kaupasta omat eväät, johon ei tod. kuulunut saunamakkarat tai täytetyt herkkusienet. Tänä viikonloppuna onkin tarkoitus grillata koko menneen dieetin edestä ja paistella muurinpohjapannulla lettuja ulkona. Ihanaa myös kääriytyä illalla villasukat jalassa vilttiin ja paistaa lasten kanssa takassa makkaraa. Elämän pienet ilot jälleen. Toivotaan että ei ihan koko juhannuksena sada vettä.

Tälle viikolle on kertynyt kivasti 3 salitreeniä ja 3 lenkkiä. Näistä rankimpana ehkä tuo toissapäiväinen jalkatreeni, kun tänään käveleminen muistuttaa lähinnä vaappuvaa ankkaa :) Hyvällä omatunnolla voin siis oikeesti lomailla, ilman että on pakko raahata eväitä, noustava aamulenkille tai päästävä salille. Nyt otetaan elämä löysin rantein ja nautitaan ilman mitään stressiä. Tiedän/uskon jääväni joskus taas kisadieetille, mutta sitä aikaa odotellessa nautiskellaan, sekä siinä sivussa tehdään toki salilla duunia.

WP_20140617_12_50_16_Pro

WP_20140617_12_50_21_Pro

WP_20140617_12_55_57_Pro

Meillä on Sporttikuja muuten auki kulkukortilla koko juhannuksen, klo 05-24, että jos joku reipas tahtoo tulla treenaamaan jussina, niin varmistathan että sulla on kortissa virtaa. Lähdemme juhannuksen viettoon ja päivystys sulkeutuu tänään torstaina klo 17.00, eli muutama tunti on vielä aikaa käydä aktivoimassa kortti, jos siltä tuntuu. Maanantaina päivystys taas normaalisti.

 

Nyt siis juhannuksen viettoon! Nauttikaahan kesästä ja läheisistä, missä sitten ikinä juhannuksen vietättekin <3 Toivotaan aurinkoa ja hyvää mieltä jokaiselle <3

20140619_085620(0)