Kauneus on katsojan silmissä

Liikunnan-alalla ja PT:n ammatissa olen suhteellisen paljon esillä. Haluan olla huolitellun näköinen, mutta en käytä arkena kohtuuttomasti aikaa meikkaamiseen. Käytän päivettäviä kosteusvoiteita ja satunnaisesti aurinkopuuteria. Sen lisäksi vahvistan hieman kulmia ja laitan ripsiväriä. Tällä hetkellä mulla on ripsienpidennykset pitkästä aikaa, jeee, joten ripsiväriä ei nyt tarvitse.

Mulla on päivästä riippuen asiakkaita ja valmennettavia aamusta iltaan. Lisäksi aamuisin omat treenit ja ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Hikoilen päivästä riippuen enemmän tai vähemmän ja siksikin viihdyn mahdollisemman luonnollisessa lookissa, jotta siistiytymiseen ja laittautumiseen ei mene työpäivän aikana niin paljon aikaa.

Koska arkena tulee meikattua niin vähän, säilyvät meikit käytössäni vähän liiankin pitkään. Juhliin on kiva laittautua enemmän. Silloin tulee käytettyä myös mm. luomiväriä, poskipunaa ja huulikiiltoa. Italialaisen Karajan meikkejä en voi tarpeeksi hehkuttaa. Fitness-piireissä niitä suositaan kisameikkeinä, sillä runsaat pigmentit kestävät hyvin myös esiintymisen. Myös mun viime syksyn kisalookit oli tehty Karajan meikeillä. Nämä meikit sopii myös hyvin mun arkilookin tekemiseen. Ihan super mahtavia tuotteita! Tykkään!

 

Tuotteet on mukavasti pakattu ja helppo käyttää. Tuotteita on paljon ja varmasti jokaisen makuun. Meikkeihin voi tutustua mm. Karajan facebookissa. Mikäli kiinnostuit, niin meikkejä voi tilata suoraan kotiin postitettuna Karajan edustajalta tai [email protected]

Kuiva iho ja päänahka

PhotoGrid_1456942892020

Näin talvisin iho kokee kovia, kun ilmasto kylmenee. Osa ihmisistä kärsii kuivasta ihosta läpi vuoden, mutta kuivan ihon oireet yleistyvät lähes kaikilla, kun lämpömittari tippuu miinukselle. Iho kutiaa ja hilseilee. Mun iho on lähes ympäri vuoden sileä kuin vauvan peppu, mutta kun tulee talvi, niin on kuin mut olisi puettu jonkun muun ihopukuun muutamaksi kuukaudeksi :( Päänahasta lähtien, iho on kuiva ja joudun tehdä varmasti kolminkertaisen työn muuhun vuoden aikaan verrattuna, mikäli haluan että iho pysyy sileänä, pehmeänä ja kosteana. Läträän rasvoilla ja öljyillä ja saunon ja taas läträän… liiallinen suihkussa käyntikin kuivattaa ihoa, mutta minkäs teet, kun joka päivä tulee käytyä treenien takia vähintään kerran suihkussa.

Syömällä oikein, ihosi voi paremmin.  A-vitamiinia saa porkkanasta, bataatista ja kananmunasta ja A-vitamiini saa ihon näyttämään raikkaalta. Lisäksi A-vitamiini vaikuttaa positiivisesti päänahkaan ja näköön. B-vitamiini estää ihoa rasvoittumasta liikaa. Lisäksi se vähentää näppylöiden syntymistä. B-vitamiini toimii myös aineenvaihdunnan tehostajana sekä hiuksien, ihon ja lihaksien vahvistajana. B-vitamiinia saat mm. banaanista, avokadosta, pavuista ja pähkinöistä. C-vitamiinia saa sitrushedelmistä ja marjoista ja C-vitamiini vahvistaa kollageenin tuotantoa ja immuunijärjestelmää. D-vitamiini estää ihoa kuivumasta ja on tärkeä myös hampaiden ja luiden normaalille kehitykselle. D-vitamiinia saa mm. lohesta ja maidosta.

Tuo päänahan ongelma on ollut mulla ongelmana joka talvi. Kesällä ei mitään, mutta kun alkaa kylmät ilmat, niin heti alkaa hilseily. Käytän myös silloin tällöin hiuslakkaa, joka kuivattaa päänahkaa entisestään. Kävin mun suosikki kampaamossa ja juttelin siellä ystäväni kanssa asiasta noin kuukausi sitten. Siitä lähtien mulla on ollut käytössä Wellan SP Clear scalp shampoo ja SP LuxeOil hiusnaamio. Clear scalp puhdistaa hiukset ja estää uuden hilseen muodostumista heti ensimmäisestä pesusta lähtien ja hoitaa hiuspohjaa hellävaraisesti. Hiusnaamio taas leviteään 1-2 kertaa viikossa pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa n. 5min, jonka jälkeen huuhdellaan pois. LuxeOil suojaa ja korjaa hiuksen rakennetta sekä tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Arganöljy pehmentää ja ravitsee, jojobaöljy suojaa ja kosteuttaa ja manteliöljy kiillottaa ja hoitaa. Molemmat tuotteet on ihan must olla, jotta hiukset ja päänahka voi hyvin myös talvella ja niitä saa mm. TÄÄLTÄ

20160228_130557

Nyt kuukauden käytön jälkeen, mun päänahka ei enää hilseile ja hiukset tuntuu pehmeiltä ja hyvinvoivilta. Iiihanaaaaa!

Illanjatkoja… :)