Keksi mulle selkätreeni

Tykkään kovasti treenata selkää ja välillä yhdistän selän kanssa jonkun muun lihasryhmän, kuten esimerkiksi olkapäät tai hauiksen. Alla muutama mun lemppari selkäliike, perus kulmasoudun, ylätaljan ja maven lisäksi. Postauksen kuvat löytyi koneelta kun kaivoin vanhoja fotoja ja on reilun vuoden takaisia. Niissä vielä musta tukka :)

Näyttökuva 2015-12-20 kello 20.25.09

Näyttökuva 2015-12-20 kello 20.19.59
Alatalja keskitetysti yksi käsi kerrallaan
Näyttökuva 2015-12-20 kello 20.23.12
Leuanvedot kuminauhalla
Näyttökuva 2015-12-20 kello 20.23.59
Ristikkäistaljassa kylkivedot
Näyttökuva 2015-12-20 kello 20.26.19
Alas painallus taljassa leveällä tangolla
Näyttökuva 2015-12-20 kello 20.22.24
Keskitetty ja tuettu hauiskääntö yksi käsi kerrallaan

 

ELI! Kerro blogin kommentteihin, mun instagrammiin tai SA-LI training facebookkiin sun lemppari selkäliike. Keksi siihen myös sarjat, toistot ja päätä tehdäänkö osa sarjoista esim pudotuksilla, pakkotoistoilla tai vaikka restpausella. Mulla on huomenna selkäpäivä, ja oman treenini lisäksi kuvaan kiinnostavimman treeni ehdotuksen instagrammiin, ohjeiden mukaisesti ja tottakai jaan myös tiedon siellä siitä, kuka tämän kyseisen treenin mulle keksi! Insagrammiin kun saa nykyään ladattua vähän pidempiäkin videoita, ni pitää aktivoitua tässä video hommassa ;)

 

Mukavaa illan jatkoa, ja ei muuta ku selkä treeniä rustaamaan ;)

Onnistuminen

 

PhotoGrid_1400693411289

 

Saran treeniblogi is back! Nyt on tosiaan enemmän aikaa ja fiilistä postailla vähän useammin. Dieetillä sitä pyrki minimoimaan kaiken, jotta ei olis kokoajan niin kova stressi ja paine siitä, että jotain pitää vielä tehdä tai onko jotain tekemättä. Kaiken vapaa-ajan halusi vaan levätä tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tiedän kyllä monia dieettiläisiä, jotka ovat pitäneet aktiivisesti yllä omaa blogia niin massa- kuin dieetti aikanakin. Mä en jaksanut, mutta nyt siihen tulee muutos. Treenitkin on mennyt tässä lähipäivinä paremmin ku hyvin, joten ihan kiva päivittää tällästä hyvän mielen treeniblogia :)

PhotoGrid_1400656848366

 

Mulla oli tänään vuorossa ojentaja-hauis treeni. Tein liikkeet superina.

Ensin 2 x 15 lämmittelyt taljassa narulla ja itse treeni meni näin:

-Ojentaja punnerrus taljassa narulla

-Hauiskääntö taljassa tangolla

-Ranskalainenpunnerrus alataljassa tangolla

-Hauiskääntö vinopenkissä KP

-Kickback KP

-Hauiskääntö seisten vuorokädet KP

Jännää miten pienessä ajassa kroppa muuttuu niin dieetillä, kuin dieetin jälkeenkin. Yhtä muutoksen aikaa tämä. Dieetin loppuvaiheessa ihastelin peilistä kuivahkoja käsiä, joissa kovan treenin jälkeen pullotti kaiken maailman kastemadot ja lihaserottuvuus oli taattu. Nyt tuntui hyvältä nähdä, että se kuivuus on kadonnut ja lihakset on kuin tuplaantuneet! Kuvitellaan että se kroppaan kerääntynyt neste suojelee mun ihania lihaksia ;) Heh, eli vaikka kroppaan on kerääntynyt paljon nestettä ympäriinsä, se ei näytä pahalta, vaan itseasiassa ihan hyvältä. Terveeltä.

Rakastan onnistumisen tunnetta. Se tunne on niin voimakas ja ihana. Se tunne, kun pystyy ylittämään itsensä, esim tekemällä omia ennätyksiä salilla! Silloin tekis mieli tanssia! :) Vuosi sitten haaveilin leuanvedoista ja kun ne alkoi sujumaan, fiilis ja tunne oli mieletön. Sama tunne oli kisalavalla! Olin ylittänyt itseni ja tehnyt just jotain, mitä en ollut ikinä ennen tehnyt! Onnistumisen tunne saattaa tulla ihan vaan pelkästä hyvästä treenistä tai vaikka kotona, kun huomaat sun lasten kasvavan ja oppivan jotain uutta.

PhotoGrid_1400690665177

PhotoGrid_1400690720147

 

Kävin mun nuorimmaisen kanssa juuri lasten neuvolassa ja koin siellä onnistumisen tunteen, kun neuvolalääkäri kehui Lilyä reippaaksi, kohteliaaksi ja taitavaksi tytöksi. Lily osasi hurjasti asioita, joita moni hänen ikäinen ei välttämättä vielä osaa. Uskon että tähän vaikuttaa vahvasti myös se, että Lilyllä on kaksi vanhempaa reipasta sisarusta, joilta hän ottaa paljon mallia. Koin kuitenkin, että olen onnistunut äitinä ja onnistunut kasvattamaan tytön oikein! Ihana onnistumisen tunne jälleen! Milloin sinä olet viimeksi tuntenut vahvan onnistumisen tunteen ja kuinka se vaikutti sinuun? 

20140521_205821

 

Mulla on huomenna kampaaja. Jipii! Käyn mun luottokampaajalla Tanjalla Flowhairissa täällä Helsingin Bulevardilla. Tanja on leikannut jo jonkin aikaa mun hiukset ja oon aina ollut tyytyväinen.  Tanja laittoi myös mun kisatukan :) On siis taas aikaa kulunut viime kerrasta ja hiukset kasvaneet yli mallin :) Pohdin tässä että mitäs sitä hiuksille tekis. Kisalookki oli ihana, mutta nyt haluun kesälookin. Hmm.. Huomenna siis käy saraliimatta:n instagrammi kuumana kun päivittelen kampaajalla fiiliksiä ;)

20140521_154145(0)