Valitus virheellisestä diagnoosista

Kiitos kaikille ihanista viesteistä, liittyen edelliseen postaukseen. Tässä 24/7 väsymyksen keskellä ne toi paljon voimaa ja uskoa siihen, että kaikki menee varmasti ihan hyvin. Näin arkaluonteisen asian tuominen julki oli alkuun hieman jännittävää, mutta kannatti. Yritän kaikista hullunkurisista ajatuksista huolimatta nauttia tästä raskaudesta, etenkin kun lähes kaikki pahoinvoinnit on nyt takana. Olen hiljalleen kevyesti palannut jopa treenien pariin, sillä sitä rakastan.

Yksi lisäys vielä eiliseen kirjoitukseen, että ollaan tosiaan tehty valitus minua hoitaneesta lääkäristä. Otin potilasasiamieheen yhteyttä heti, kun saatiin kuulla, että masussa onkin sykkivä sydän. Potilasasiamies oli aivan pöyristynyt ja sanoi että ei ole ennen kuullut vastaavaa. Minua hoitanut lääkäri soitti minulle, kun sai valituskirjeeni ja oli vilpittömästi pahoillaan, sekä myönsi tehneensä suuren hoitovirheen. Hän kertoi että tekemänsä väärä diagnoosi on erittäin valitettava asia ja että hän ei missään tapauksessa suhtaudu siihen kevyin mielin. Sain häneltä pahoittelut myös kirjallisena ja lisäksi sairaalan johtavalta lääkäriltä, joka myös pahoitteli tapahtunutta omalta osaltaan. Pieni lohtu tähän ja asian kokoon nähden, mutta hyvä että hän ymmärsi virheen, jotta voi jatkossa olla tarkempi tälläsissä tapauksissa. Ihmisiähän me kaikki ollaa ja ihminen on erehtyväinen. Uskon kuitenkin, että liian herkästi näissä tapauksissa tuputetaan lääkkeitä, ilman että tutkitaan uudestaan. Ja lääkäri varmasti muistaa jatkossa sen, että kyllä se raskaustesti voi näyttää positiivista jo ennen raskausviikkoa 4…

cof

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Valitus virheellisestä diagnoosista”

  1. Mulle tuli itku kun luin sinun tarinaa,oot joutunut kokemaan ihan liian paljon vähälle aikaa!tsemppiä hurjasti ja toivon sinulle ja masulle vilpittömästi onnea koko teidän tulevalle yhteiselle taipaleelle❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 22
Tykkää jutusta