Elämä on täynnä suuria ihmeitä

Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan. Näin toteaa mm. myös Muumipappa. Hienosti sanottu ja pitää paikkansa. Minun yksi suuri ihmeeni palasi reilun vuoden kestävältä kanadan matkalta viime torstaina. Odotettiin perheen ja Nonan ystävän kanssa helsinki-vantaa lentokentällä, että kone laskeutuu. Sitten odotettiin vielä että laukut on purettu koneesta. Odottavan aika on pitkä -sanonta oli siinä hetkessä niin totta. Minuutin välein katsoin kelloa ja laskeutumisaikataulua. Onneksi kone oli aikataulussa, mutta laukkujen saamisessa kesti…kesti ja kesti… Kunnes viimein taululla luki että laukut on tullut ja siinä sitten silmä kovana tuijotettiin vähänväliä aukeavia liukuovi. Kunnes vihdoin…

Jälleennäkeminen oli tunnerikas hetki. Mun rakas tyttö jota en ole fyysisesti nähnyt yli vuoteen on kasvanut vuodessa lapsesta isoksi nuoreksi neidiksi. Melkein minun mittaiseksi. Olin ja olen edelleen kovin häkeltynyt siitä, miten paljon Nona on muuttunut vuoden aikana. Vuosi oli Nonalle hyvä. Nona oppi täydellisesti englannin kielen. Sai paljon uusia ystäviä, elämänkokemusta ja näki maailmaa. Helppoa se ei tietenkään ollut. Mennä yksin uuteen kouluun ja opiskella kaikki englanniksi. Mutta rohkeudella, halukkuudella oppia uutta ja reippaudella Nona sai pian ystäviä ja koulussa käynti sujui moitteitta. Olen niin ylpeä mun tytöstä, ei kaikki tuohon pystyisi. Nonan ja Lilyn jälleennäkeminen oli myös kovin liikuttava. Pikkusisko kaipasin niin kovin isosiskoaan <3

 

I LOVE YOU NONA <3

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 32
Tykkää jutusta