Torstai on vihdoin se päivä, jota olen odottanut jo yli vuoden!

Missä kesä viipyy? Muutamasta aurinkoisesta päivästä on päästy nauttimaan ja se onkin jäänyt siihen. Nyt on luvattu aurinkoa juhannukseksi, joka onkin jo ensi viikolla. Mitä juhannus suunnitelmia teillä on? Onko mökkilomat varattu jo viimevuoden puolella, entä kuinka moni viettää juhannuksen festareilla? Meidän perheen juhannus suunnitelmat on vielä vähän auki. Ensiviikosta en siis tiedä sen enempää… mutta tästa viikosta tiedän sen että:

Nona tulee kotiin! <3

Mun rakas lähti vuosi sitten Kanadaan isänsä kanssa ja tulee nyt torstaina takasin! Nona kävi kuudennen luokan Vancouverissa ja aloittaa kesän jälkeen yläasteen. Ei olla nähty fyysisesti koko tämän kuluneen vuoden aikana. Skypessä juteltu, lähetetty kirjeitä ja paketteja. Nyt viimein saan mun esikoisen syliin ja pääsen halaamaan kokonaisen vuoden edestä ja vieläkin enemmän. Ikävä on ollut kova. Monia iltoja ja aamuja on tullun itkettyä ikävää. Kaikista raskaimpana ikävän on tuntenut juhlapyhinä ja päivinä. Kuten viime juhannuksena, Nonan syntymäpäivänä, jouluna ja muina loma-aikoina jolloin olemme tottunut tekemään perheen kanssa yhdessä asioita. Onneksi koko vuosi on mennyt siellä hyvin. Tiedän että Nonalla on ollut todella hyvät oltavat ja on muutenkin viihtynyt hyvin. Nona on todella sosiaalinen ja reipas tyttö ja onkin saanut paljon kavereita siellä, joita onkin nyt sitten hieman ikävä hyvästellä. Täällä onneksi odottaa kaikki kaverit ja sukulaiset, jotka on ikävöinyt Nonaa kokonaisen vuoden. Ihanaa saada rakas takasin kotiin! Olispa jo torstai! <3

 

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 33
Tykkää jutusta