Hyvät ja halvat treenihousut, arvaatko mistä?

Havahduin tossa yks päivä siihen, että mulla on ollut nyt pitkään treenatessa miltein kokoajan samat treenivaatteet päällä. Vaihtelen ehkä noin kolmien housujen ja toppien välillä…mikä on aika jännä, koska jossain vaiheessa mulla oli käytössä niiiin paljon treenivaatteita, että niitä riitti monex viikoks eteenpäin, niin että joka päivä oli eri vaatteet! On mulla edelleen noita vaatteita ihan kamalasti, mutta kun sitä kyllästyy johonkin ja tykästyy toiseen, niin sit käy näin.

Ohjaan meillä Liikuntakeskus Poseidonilla senioritunteja. Tossa yks aamu oltiin jumppaamassa ja mä jouduin kokoajan nostelemaan mun housuja. Mun lempihousut alkaa olee niin kulunut että ne ei meinaa enää pysyä jalassa! Sanoinkin jumppareille, että ”näitä housujen nykimisiä teidän ei tarvitse tehdä perässä” Muuten kun he toimivat tasan niin kuinka minä mallia edessä näytän. Sanoin että housut on vähän huonot ja valuu tälleen hurjasti liikkuessa ja siks joudun niitä vähän väliä nykimään.

Jumpan jälkeen tarjoan senioreille aina kahvit. Siinä sitten rouvilla tuli mun housujen nostelusta mieleen iltalehdessä näkemänsä juttu jumppahousuista. Siinä jutussa toimittaja vertaili muistaakseni Citymarketin, Prisman ja Lidlin jumppahousu tarjontaa ja kertoi mielipiteensä housujen hinta/laatu suhteesta. Vertailun parhaaksi housuksi päätyi Lidlin jumppatrikoot, jotka oli myöskin halvimmat! Housut kuulemma hengitti hyvin, istui mukavasti päälle, oli kivaa materiaalia, eikä puristanut korkeamman vyötärön takia. Ja nämä voittajahousut maksoi vain 7,99€

Ja tiedättekö, siellä me oltiin ihanien rouvien kanssa tänään ”Liiterissä” heti kärkkymässä, kun housuja tuli myyntiin :) Tarttuihan sieltä housut matkaan! Ostin noi kuvassa alla olevat kirjavat pöksyt ja tosiaan maksoi vaan 7,99€! Ja ihan on kyllä totta! Nämä on niin mukavat päällä, ihanaa materiaalia ja pysyy hyvin jalassa; sehän se oli tärkeintä! :) Katotaan osutaanko kaikki samoissa pöksyissä seuraavalle jumppatunnille! Kiitos vinkistä vaan ihanat!

 

sara

8 vastausta artikkeliin “Hyvät ja halvat treenihousut, arvaatko mistä?”

  1. mäki hain samat pöksyt! taitaa olla kolmannet lidlin housut ja muita en kyl osta,hinta ja laatu kohdillaan ja ihanat jalassa :) ostanu sieltä myös lenkkareita kasan ja totesin että miks maksaa enempää ku halvemmillaki pääsee mukavasti.

  2. Pakko sanoa, etten ihan ymmärrä tuota Lidlin treenivaatteiden hypetystä… Itselleni housut olivat aivan liian löysät vyötäröltä, materiaali ei tarpeeksi tukevaa (kyllä jalat hyllyi juostessa ja hyppiessä!) ja kaiken lisäksi pöksyistä näkyi täysin läpi kumartuessa/kyykätessä. Treenitopin vedin kerran päälleni ja pistin kiertoon. Mutta hyvä, että ne jollekin sopivat! 😊

    • Ei sitä aina kaikkea tarvitse ymmärtääkkään, makuasioista kun ei voi kiistellä…vai miten se nyt menikään :D

  3. Lidlin urheiluvaatteet on oikeasti hyviä. Meen yleensä aina tsekkaamaan tarjonnan kun nään että siellä on niitä tarjolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta