Kauneus on katsojan silmissä

Liikunnan-alalla ja PT:n ammatissa olen suhteellisen paljon esillä. Haluan olla huolitellun näköinen, mutta en käytä arkena kohtuuttomasti aikaa meikkaamiseen. Käytän päivettäviä kosteusvoiteita ja satunnaisesti aurinkopuuteria. Sen lisäksi vahvistan hieman kulmia ja laitan ripsiväriä. Tällä hetkellä mulla on ripsienpidennykset pitkästä aikaa, jeee, joten ripsiväriä ei nyt tarvitse.

Mulla on päivästä riippuen asiakkaita ja valmennettavia aamusta iltaan. Lisäksi aamuisin omat treenit ja ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Hikoilen päivästä riippuen enemmän tai vähemmän ja siksikin viihdyn mahdollisemman luonnollisessa lookissa, jotta siistiytymiseen ja laittautumiseen ei mene työpäivän aikana niin paljon aikaa.

Koska arkena tulee meikattua niin vähän, säilyvät meikit käytössäni vähän liiankin pitkään. Juhliin on kiva laittautua enemmän. Silloin tulee käytettyä myös mm. luomiväriä, poskipunaa ja huulikiiltoa. Italialaisen Karajan meikkejä en voi tarpeeksi hehkuttaa. Fitness-piireissä niitä suositaan kisameikkeinä, sillä runsaat pigmentit kestävät hyvin myös esiintymisen. Myös mun viime syksyn kisalookit oli tehty Karajan meikeillä. Nämä meikit sopii myös hyvin mun arkilookin tekemiseen. Ihan super mahtavia tuotteita! Tykkään!

 

Tuotteet on mukavasti pakattu ja helppo käyttää. Tuotteita on paljon ja varmasti jokaisen makuun. Meikkeihin voi tutustua mm. Karajan facebookissa. Mikäli kiinnostuit, niin meikkejä voi tilata suoraan kotiin postitettuna Karajan edustajalta tai [email protected]

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta