Be brave

Muutaman kuukauden se vaati. Muutama kuukausi totaali hiljaisuutta kirjoittamisesta. En tiennyt mistä kirjoittaa. Vaikka aiheita oli enemmän kuin koskaan..

Edellisessä tekstissä kerroin jyväskylän karsinnoista ja dieetin loppu rutistuksesta. Siitä menikin sit  2 viikkoa, kunnes oli SM kisat. Kisamenestystä ei tullut ja se oli omalla tavalla jäätävä potku vasten kasvoja.. En enää tiedä mitä kuvittelin, tai miten olin päättänyt sijoittuvani, mutta 13 sija ei ollut sitä mitä lähdin hakemaan. Sen tiedän.

Näyttökuva 2017-1-27 kello 15.02.42

 

Kisat siis oli siltä vuodelta siinä. Heti kisojen jälkeen väsyin todella pahasti ja olin pitkään kipeä. En saanut nukuttua ja sosiaalinen elämä kärsi sen takia paljon. Yöt meni valvoessa ja päivällä olisi voinut vaan nukkua. Kävin säännöllisesti erikoislääkärillä ja juttelemassa eri asiantuntijoiden kanssa. Pelkäsin, vaikka halusin olla rohkea. Onneksi mun elämässä oli silloin jotain muutakin. On edelleen ja se jokin, sai mut jaksamaan.

Tapasin vuosi sitten 2016 alkuvuodesta ihanan miehen. Paulin <3 Aluksi vaan vähän tapailtiin, kunnes ihastuin, rakastuin, suhde syveni ja mun kisojen jälkeen päätettiin virallistaa seurustelu. Paulissa on kaikki mitä mieheltä ja kumppanilta haluan. Hän saa mut nauramaan ja tuntemaan oloni tärkeäksi. Meillä on hauskaa yhdessä. Tykätään samoista asioista ja tehdään paljon yhdessä. Pauli on ollut mulle suurin tuki koko meidän yhteisen taivalen ajan. Miten joku ihminen osaakin aina sanoa ne oikeat sanat ja nostaa sut ylös jos kaadut.. toivon että osaan joskus tulevaisuudessa olla yhtä suuri tuki hänelle. Ihan missä tahansa elämän asiassa. Pitkästä aikaa tuntuu että kaikki asiat on loksahtanut paikoilleen. Nyt asutaan kimpassa ja tehdään töitä yhdessä. Ja kyllä, todella paljon uusia asioita ja muutosta pienessä ajassa, mutta olen sitä mieltä että elämässä täytyy olla rohkea, kuunnella sydäntä ja tehdä niin miten parhaalta tuntuu!

Näyttökuva 2017-1-27 kello 13.26.27

Näyttökuva 2017-1-27 kello 13.06.19

Näyttökuva 2017-1-27 kello 13.06.54

Näyttökuva 2017-1-27 kello 13.07.24

Näyttökuva 2017-1-27 kello 13.07.52

 

Ja ne jotka on mun blogia seurannut jo sieltä alkuajoilta asti, tietääkin että mun tyttönimi on Luukkanen, siksi blogi on tästä lähtien Sara Luukkanen -blogi. Kiva jos seurailet :)

Instagrammista mut löytää nimellä saraluukkanen ja touhuan myös tuolla  ->  liikuntakeskusposeidon

Poseidonin facebookissa on muuten kova arvonta meneillään, käy tsekkaa! -> Liikuntakeskus Poseidon

 

-Sara

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Be brave”

  1. kivaa kun taas kirjoitit! ja onnea uudesta kumppanista :) olisi mielenkiintoista lukea enemmänkin tuosta kisojen jälkeisestä ajasta? ja meinasitko vielä kisata?

  2. Hei Sara!
    Minä ajoin useamman sata kilometriä Lahteen nähdäkseni lempparibloggaajani lavalla. Sijoituksesta viis, mutta ihana oli lookki! Erottui kivasti edukseen muista! Kaikkea hyvää tähän vuoteen! Toivottavasti jaksat blogata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 34
Tykkää jutusta