28 viikkoa ja yli 400 treeniä

Viikko on kulunut Jyväskylän karsinta kilpailuista. Onnistuin ensimäisessä välitavoitteessani. Saavutin paikan SM kilpailuissa, sijoittumalla kuudenneksi. Nyt noin 421 treenin ja 28 viikon jälkeen, voin todeta että se kaikki mitä haluaa, on mahdollista saavuttaa. Mahdottoman toteuttaminen vain vie hieman enemmän aikaa. Tätä dieettiä on takana nyt kokonaisuudessaan 196 päivää. Se on yli puol vuotta. Vielä YKSI viikko jäljellä! Vika viikko ennen SM kisoja!

img_20160925_152417

photogrid_1474810057545

photogrid_1474826076657

2014 ja 2016
2014 ja 2016

Olen yhtä hymyä, mä olen onnellinen. Vointi on hyvä, vaikka vähän alkaa jo tassut painamaan. Olen pysynyt terveenä, paikat ehjänä ja kunto on just sitä mihin tähtäsin, vaikka välillä meinas usko loppua. Olen saavuttanut jotain, mistä olen haaveillut. Suomenmestaruus kilpailussa kilpaileminen ens viikon sunnuntaina. En pysty sanoin kertomaan kuinka kiitollinen olen kaikille teille jotka ootte puskenut mua eteenpäin, silloin kun olen meinannut heittää hanskat tiskiin. Niitä hetkiä on ollut muutamia.

photogrid_1474350470348

Kiitos niistä vahvoista olkapäistä joita vastaan olen voinut itkeä ja kainalosta jonne olen voinut hetkeksi paeta pahaa maailmaa ❤ Kiitos myös niistä riemun ja herskyvän naurun täyteisistä hetkistä, joita nämä viikot ovat pitänyt sisällään. Kiitos äidille!!! Olet ollut korvaamaton apu! Kiitos valmentajalle ja koko EastBodyn tiimille. Kiitos perheelle, ystäville, työkavereille, jokaiselle treenikaverille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tsemppareille. Seuraava viikko painetaan hymy huulilla ja rennoin ottein. Viimeistellään paketti lavakuntoon. Tätä hyvän olon tunnetta ei rahalla saa, se täytyy ansaita ja olen mielestäni ansainnut sen!

img_20161002_145042

sara

7 vastausta artikkeliin “28 viikkoa ja yli 400 treeniä”

  1. Aivan huikea kehitys on tapahtunut sitten viime kisojen! 🙌🏼💪🏼☺️ Varsinkin selässä ja takamuksessa on tultu aivan huikeasti eteenpäin! 😊👌🏼

  2. Moi.

    Mä ostin liput Lahteen jo ennen Jyväskylän karsintoja. Arvasin, et oot Lahden lavalla. Oon vuosia haaveillut pääseväni seuraamaan fitnesskisoja paikan päälle. Ja nyt on kiva lähteä ajamaan muutama sata kilometriä, kun lavalla on mun idoli :).

    Tsemppii ja kaikkea hyvää!!! Mä kannustan katsomossa! Jee!

  3. Huikeeta! Mieti nyt miten pitkän taipaleen olet kulkenut. Muistan kun olit juuri aloittanut blogin annan kanssa ja jäin heti koukkuun :) mitenkäs kauan siitäkin on jo?! :o Kysymys tähän loppuun: miten kauan sun mielestä kestää body fitness -lihasmassan saamiseen osaavan valmentajan avulla? Aloitusvartalona on perus laihaläski nuori nainen. 2-4 -vuotta? kyseessä ei ole siis kilpailuun lähteminen vaan ihan perus ihanne body fitness lihasmassan hankkiminen. Bikini fitneksestä löytyy paljon tietoa mutta ei body fitneksestä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta