Kuulumisia: hyvin menee

Kohta on kulunut jo 2 viikoa siitä, kun tyttäreni lähti Kanadaan. Ikävä on kokoajan, mutta nyt siihen alkaa jo tottumaan, varsinkin kun voi puhua päivittäin Skypessä. Aikaero Suomen ja Kanadan välillä on 10h, eli kun meillä on aamulla klo 7 niin siellä on ilta klo 21. Yleensä tuohon aikaan soitellaan, niin voin kysellä kuinka päivä on sujunut ja toivottaa hyvää yötä. Onneksi mulla on niin paljon hommaa, että en kerkeä jäädä murehtimaan ikävää, vaan painan pää kolmantena jalkana mm. tätä dieettiä ja duunikuivioita eteenpäin. Tää välimatka on väliaikaista ja kun on kokoajan tekemistä, niin aika kuluu nopeammin. Kohta Nona on jo kotona!

Mulla on tulossa neljän viikon kesäloma, jonka ajankohta on vielä vähän auki. Kaksi viikkoa ajattelin pitää syksyllä ja toiset kaksi tässä kesän aikana. Luultavasti heinäkuussa, kun elokuussa Lilyllä alkaa esikoulu. Ja kesäkuun voi olla vielä hyvin töissä, kun parhaat ilmat on yleensä vasta juhannuksen jälkeen.

IMG_20160522_122801

Treenit sujuu loistavasti. Aamuaerobisien ujuttaminen viikkoon on tuonut omat pikku haasteensa 5 vuotiaan tyttären takia, mutta saan ne kuitenkin järjestymään. Jos en pääse lenkille, treenaan aerobisen kotona ennen aamupalaa. Olen sopinut valmentajan kanssa jo kaikki yhteiset treenit heinäkuulle asti, 1-2 kertaa viikossa ja oon varannut yksityiset posetunnitkin. Niitä kun on hyvä treenata jatkuvasti ja aina sitä oppii jotain uutta, kun kroppa muuttaa muotoaan.

Eli kaiken kaikkiaan, hyvin menee :)

 

 

sara

6 vastausta artikkeliin “Kuulumisia: hyvin menee”

  1. Miten teet aerobisen kotona? Siis millä välineillä/liikkeillä. Itse teen kevyellä kahvakuulalla pitkät sarjat, mutta muut vinkit olisivat tervetulleita. Hyppynarulla hyppely on tosin poissuljettu vaihtoehto kerrostaloasumisen vuoksi :)

    • Moikka. Mulla on mahdollisuus tehdä aamuaerobiset crosstrainerilla tai pyörällä. Näin kesällä ulkolenkit on kuitenkin vaan paras tapa, mutta aina se ei onnistu, ni sit poljen tai crossaan :) plus vatsoja teen aina aamuisin :)

    • Kiitos vastauksesta! Kiva seurata kisadieettisi etenemistä. Saan siitä puhtia omaan painonhallintaprojektiini.

    • Yritän parhaani mukaan…huonolta tosi näytti nuo viimiset kuukaudet..mutta ehkä tää taas tästä

    • Moi. Näyttääpäs tuo mun kommentti nyt kovin tökeröltä töksäytykseltä… Sori! Kiitti sulle asiallisesta vastauksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta