Ei jäätelöä tänä kesänä

Joka kerta dieetillä ollessani, ilokseni yllätyn miten hyvin kunto menee eteenpäin. Se tietenkin sitten myös motivoi jatkamaan eteenpäin vieläkin kovempaa ja tavoitteellisemmin. Yllätyn myös positiivisesti aina samalla tavalla: ”kääk mähän oon ollut nyt jo ties kuinkamonta viikkoa ilman herkkuja”

PhotoGrid_1462728111706

Suklaa ja karkki on mulle se mitä tuun tän dieetin aikana ehkä eniten ikävöimään. Moni on kysynyt että kuinka voin olla koko kesän dieetillä, kun mm. kaikki ihanat grilliruoat ja jäätelö on pois suljettujen listalla. Hmm.. no ehkä se jäätelö kesässä ois jees, mutta ei se nyt pahaa tee olla ilman. Tää on väliaikaista ja voin syödä syksyllä sit taas vaikka grillimakkaraa, jäätelöä ja muuta herkkua. Nyt mä voin kuitenkin grillata mun dieettiruokiakin ihan yhtälailla, jos grilliruokaa tekee mieli.

PhotoGrid_1462728257910

Ihan jouduin onnittelemaan itseäni äsken, ku tajusin että oon ollut jo 7 viikkoa ilman karkkia!!! Hyvä Sara! Ihan hullua! Mä todellakin pystyn tähän taas! Enää 20 viikkoa edessä :) Eikä juurikaan oo tehnyt mitään herkkuja mieli. Muutama paha päivä, tai oikeastaan sunnuntai ilta on ollut, mutta niitä varten mulla on hätävarasuunnitelma, eli soitto kaverille! Puhelinlankoja pitkin vähän terapiaa, ni johan helpottaa! Jos en olisi dieetillä, niin tollaisessa herkkuhimo tilanteessa olisin varmaan lähtenyt iltakävelylle kauppaan ja hakenut suklaata. Nyt kun on virallisesti tavoittelemassa kireämpää kuntoa, niin kaupassakin kävelen ihan laput silmillä banaani osastolta lihatiskille ja sieltä puuro hyllyn kautta hakemaan pähkinöitä ja kahvia tms… Herkut kierrän vaistomaisesti kaukaa.

PhotoGrid_1462728044808

Kokeilkaa kotonakin jääkahvia! Mun tän kesän herkku, toki ilman makusiirappia ja kermavaahtoa. Eli hieman jäähtynyttä kahvia, kylmää vettä, rasvatonta maitoa ja jäitä. Nyt laittamaan lapsia nukkumaan, joka alkaa olemaan haasteellista taas, kun illat on niin pitkälle asti valoisia. Mukavaa ”herkutonta” sunnuntai iltaa ;)

Ps. Jos haluat seurata mua myös muualla somessa, niin mut löytää instagrammista nimellä saraliimatta ja snäpchatista sara.liimatta

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Ei jäätelöä tänä kesänä”

  1. Tuota noin, minä en ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä fitnessdieeteissä, että tiettyjä juttuja ei voi ollenkaan syödä. Jos kulutus on rajusti miinuksella, en usko yhden jäätelötuutin esim. kerran viikossa tekevän kauheasti hallaa. Olen itsekin sortunut painoa pudottaessani syömään joskus ties mitä sattuu, mutta olen silti päässyt painoon. Ja olen siis kilpaillut painoluokkalajissa, jossa on pitänyt oikeasti olla tietyssä painossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta