ARVONTA! Voita sinulle ja ystävälle 550e edestä hemmotteluja kampaamossa!

Mulla oli pitkään haaveissa, että löytäisin paikan, jossa saman katon alla hoituisi kaikki kauneudenhoito, johon panostan. Tällä hetkellä niitä on: hiukset, ripset ja kulmat. Kiireellisen aikataulutetun elämäni takia, on haastavaa löytää kalenterista monta eri aikaa, moneen eri paikkaan ja säännöllisin väliajoin. Huonolla tuurilla kaikki olisi paras osua vielä samalle viikolle.. Ei siitä vaan tuu mitään ja näinpä tulee helposti ”laiminlyötyä” hoitovälejä, joka taas tarkoittaa suurempaa työtä esim ripsihoitajalle, kun ripsiä on naamassa jäljellä enää muutama.

PhotoGrid_1460305227532

Nyt olen onnekseni löytänyt ihanan paikan, jossa nämä kaikki tarvitsemani löytyy samasta paikasta. Paikka on nimeltä Café Salon. Voin nykyään varata ajan kampaajalle ja lisäksi samalla käynnillä laittaa kulmat kuntoon ja vaikka vielä ehostaa ripsiä. Kävin muutama viikko sitten kampaamossa nuorimman tyttäreni, sekä äitini kanssa. Mun tukka värjättiin ja tyttären tukka leikattiin. Äiti löysi Café Salonista itselleen myös uuden kampaajan ja on nyt onnensa kukkuloilla, kun sai haluamansa kampauksen ;)

PhotoGrid_1459441191681

PhotoGrid_1459451448661

Café Salon on raikas kahvila yhdistettynä parturi-kampaamoon Helsingin Arabianrannassa. Café Salonissa on mahdollisuus hiuspalvelujen lisäksi mm. meikkauksiin ja kampauksiin, kulmien muotoiluun ja värjäykseen sekä ripsipidennyksiin. Taitava Soma muotoilee kulmat näppärästi lankatekniikalla, jolloin muotoilu on nopeaa, sillä lanka nappaa monta karvaa kerralla.

PhotoGrid_1460308768084

PhotoGrid_1460305817144

Mikäli suunnittelet vaikka hiusten leikkuuta, värjäämistä tai tarvitset ripset, suosittelen käymään tutustumassa Café Salonin palveluihin. Nyt kaikille asiakkaille ja blogin lukijoille -10% alennusta kampaamopalveluista kertomalla varauksen yhteydessä tai paikan päällä, lukevansa blogiani. Moni teistä onkin käyttänyt tarjouksen hyväksi, mukava kuulla! :)

Varaa aikasi puhelimitse tai käy paikanpäällä vaikka päiväkahvilla.

Café Salon- Arabiankatu 6A, 00560 Helsinki
p. 044-2082222

 

Lopuksi vielä ARVONTA sinulle ja ystävälle!!! Kannattaa ehdottomasti osallistua!
Arvontapaketti sis; monivärin, leikkauksen ja olaplex-hoidon kahdelle (arvo n. 550 €). Tämän lisäksi parturikampaamon henkilökunta hemmottelee paikan päällä voittajat erikoiskahvilla, sekä kakkupalalla.
Voittaja saa päättää kenen kanssa jakaa tämän hetken. Voitto edellyttää, että kampaamo saa ottaa ennen ja jälkeen kuvat. Käy lukemassa osallistumisohjeet Café Salonin
 facebookissa .  Kampaamoa pystyy seurata nyt myös instagrammissa ja snapissa cafesalon

 

PhotoGrid_1460305273033

PhotoGrid_1460305355810
Myös lapset viihtyy :)
sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta