Näin tyydytän herkkuhimoni tänään

Tavallisesti ruokavaliolla olemisen tarkoitus on tavoitteiden lisäksi pitää herkkuhimot loitolla. Se että syö säännöllisesti pieniä aterioita pitkin päivää, eikä napostele milloin sattuu, pitää olon kylläisenä ja tämän vuoksi herkkuhimot tiessään. Välillä elämässä kuitenkin tulee tilanteita (esim kiukku, ärsytys, pettymykset..) jolloin vanhasta tottumuksesta tekisi mieli nappasta kaapista suklaata tai pakkasesta jäätelö. Varsinkin näin iltaisin… Nyt näin kisadieetillä kun se ei ole vaihtoehto, niin tyydyn kevyisiin mieltä hetkeksi rentouttaviin herkkuihin. Näitä on mm. maustetut hyvin haudutetut teet.

20160406_175635

Olen kova kahvikissa, joten lämpimän juoman nauttiminen on mulle arkipäivää. Vaihtelua kahvin tilalle saa teestä. Viime dieetillä ihastuin täysin Yogi teehen ja etenkin suklaa ja inkivääri makuihin. Nyt olen löytänyt suklaan rinnalle sweet chili- ja sitruunateen, jota menee muutama pussi päivässä (illassa) :)

20160406_175625

20160406_175646

Näissä Yogi tee pusseissa on aina mukana joku ihana viesti, jonka takia ne pitää valita paketista harkiten ja tunteella, mieluiten silmät kiinni ;) Laitanpa tässä nyt vielä toisen pussin hautumaan, mikähän viesti sieltä tulee ;) ..sen näet pian saraliimatta instarammista.

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Näin tyydytän herkkuhimoni tänään”

  1. Kiitos vinkistä, noita onkin käytävä hamstraamassa varastoon kun oma kisadieetti starttaa kohta :) Olipa mukava kuulla tai siis lukea et kisaat syksyllä. Blogistasi saa varmasti vertaistukea kun sä oot muutenki helposti samaistuttava, aikuinen järkevä nainen. Kaikkea hyvää Sara sulle ja lapsillesi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta