Taas ois aika olla 28 viikkoa dieetillä

Millä tavalla sun elämä on erilaista nyt kun olet kisadieetillä, verrattuna niin sanottuun offi -kauteen?

Vastaan, että ei kovin erilaista. Muuta kun että lipsumisia ja herkkuja ei sallita ja treenit on tehtävä kovempaa kun koskaan! Toki en ole välttämättä dieetin aikana yhtä sosiaalinen kuin tavallisesti ja tulee helpommin skipattua illanistujaisia ja tapahtumia…omien eväiden raahaaminen on jossain tapauksessa ihan ok, mutta ei aina.

Mulla alkoi siis kisadieetti 2 viikkoa sitten. Dieettiruokavalio on valmentajani ja minun yhdessä laatima, jota noudatan pilkulleen. Makrot ja kalorit on laskettu tarkoin, jotta rasvan, hiilarin ja proteiinin määrä vastaa tavoitteitani tällä hetkellä. Ja tavoitteenahan on yksinkertaisuudessaan polttaa rasva pois lihaksien päältä.

Treenaan salilla 4-5 kertaa viikossa ja nyt dieetillä mikään ei ole muuttunut, lisänä tähän starttiin tuli vaan treenin jälkeen tehtävät aerobiset, 20min ja ”vatsoja ei koskaan voi tehdä liikaa” -ohjeistus. Mulla kun jää vatsat herkästi tekemättä, niin nyt niitä sit tehdää, toki vähän jaotellen, että en tee jokapäivä vaan esim perus istumaannousuja :) Treenin määrä lisääntyy tilanteen ja kunnon mukaan sitten matkan varrella, jotta kalorit pystyy pitämään korkealla mahdollisimman pitkään, mielellään loppumetreille asti.

PhotoGrid_1459782469959

PhotoGrid_1459782505042

PhotoGrid_1459782528618

Aloituspaino nyt dieetille jäädessä oli 70,4kg. Se on hieman vähemmän kuin viime dieetin aloituspaino, joka on mielestäni ihan kiva juttu. Tunnen että kehitystä viime kisojen jälkeen on kuitenkin tapahtunut ja rasvaa ei ole nyt niin paljon lihaksien päällä kuin viimeksi. Edessä on reilu 6kk pituinen dieetti, joten eiköhän tästä saada siinä ajassa tarvittava massa kuorittua pois kisapäivään mennessä!

Seiskyt kiloo pelkkää iloo ;)

Tänään on kaksi viikkoa dieettiä takana ja kaikki tuntuu hyvältä ja rennolta. Painoa aamupuntarin mukaan 69,3kg. Moni kysyy jatkuvasti että: onko rankkaa olla dieetillä? Mitä sä saat syödä dieetillä? Meneekö hermot dieetillä? Uskon että kaikki on itsestä ja omasta asenteesta kiinni. Dieetistä saa varmasti rankan, jos asennoituu niin, että jokainen päivä on yhtä helvettiä ja hampaan kiristystä. Kun säilyy positiivinen asenne ja rento meininki tässä tekemisessä loppuun asti, niin tosi bueno. Jos haluan kisata, olen myös valmis olemaan dieetillä. En tee mitään väkipakosta, koska siinä ei tätä maalaisjärkeä käyttämällä ole mitään järkeä. Elämä on elämistä varten, joten tehdään niitä asioita joista pidetään ja jotka tuottavat mielihyvää.

PhotoGrid_1459783442280

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Taas ois aika olla 28 viikkoa dieetillä”

  1. Tsemppiä sulle dietille! Ja toivottavasti päivittelet dieetti kuulumisia ja kisoihin valmistautumis kuulumisia aina välillä, ois kiva lukea miten sulla menee :)

  2. Voi että, näytät niin upeelta jo näissä kuvissa! Kyllä on ollut mahtava offikunto… Mitähän susta vielä dieetin aikana kuoriutuu! Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta