Näillä neuvoilla saat lihasta

Jälleen on aika kertoa teille tarina onnistumisesta. Tarina naisesta, perheenäidistä, joka kamppaili pitkään painon ja ruokailujen kanssa. Suunniteltiin alkuun 3kk pituinen valmennussuhde, joka muuttuikin matkan varrella 6kk pituiseksi ja jatkuu edelleen. Tavoitteena meillä yhteistyön aikana on ollut oppia treenaamaan kovaa, saada lisää lihasta ja opetella syömään treenin vaatimalla tavalla. Mitä enemmän treenaat, sitä enemmän saat syödä. Unella on myös tavattoman suuri merkitys, jos treenaa kovaa ja siksi onkin pakko opetella kuuntelemaan omaa kehoa. Jos kroppa on väsynyt, se kaipaa lepoa. Väsymys on erotettava laiskuudesta. On ihanaa opastaa asiakasta joka on oikeasti kiinnostunut ja tekee juuri niinkin pyydetään. Näin syntyy myös niitä tuloksia! Tämä nainen on täyttä rautaa ja sydän kultaa. Kiitos että olen saanut olla apuna  <3

IMG-20160224-WA0009

”Täytin kesällä 30 v ja päätin hankkia itselleni lahjan, josta olin jo pitkään haaveillut, valmennusta ihmiseltä, joka todella tietää mitä tehdä. Taustasta sen verran, että olen vuosikausia jojoillut painoni kanssa. Välillä on sikailtu urakalla, sitten oltu taas ”tiukalla”, on kokeiltu kaalikeitot ja karppaukset, sillä tuloksella, että vähäinenkin lihas on kadonnut ja peilikuva ei todellakaan ole miellyttänyt. Olen syönyt jatkuvasti liian vähän tai aivan liikaa, kehitystä treeneissä ei ole juuri tapahtunut. Kun Saran kanssa aloitettiin yhteistyö, on moni asia muuttunut. Olen viimein oppinut syömään oikein ja PALJON, ilman, että on kuitenkaan karannut lapasesta. Ja mikä tärkeintä, ei enää stressiä ruoasta, ei huonoa omaatuntoa herkuttelusta, ei enää painon sahaamista edes takaisin, ei enää jatkuvaa painon vahtaamista ja puntarilla hyppäämistä, ei enää kaalikeittoa tai kitudieettejä. Treeni kulkee ihan eri tavalla ja Sara on opettanut, kuinka oikeasti treenataan kovaa. Matkaa on vielä pitkästi jäljellä, mutta hyvää vauhtia täältä ollaan tulossa. Kiitos Saralle kaikista loistavista ohjeista, treeneistä ja tuesta, daami on todellakin oikealla alalla ♡”

Saan asiakkailta paljon ruokakuvia, tässä tämän tarinan kertojalta kuva :) Nam :)
sara

6 vastausta artikkeliin “Näillä neuvoilla saat lihasta”

  1. NÄmä muutostarinat ovat todella motivoivia. Itse olen tilanteessa, jossa pitää taas aloittaa tämä elämäntapa tavallaan alusta.
    Tiedän mitä tehdä, mutta pysyä niissä oikeissa elämäntavoissa, se on se haaste.
    Olisikin kiva, jos voisit kirjoitella miten saa pidettyä motivaation yllä, kun tuloksia ei näy tai treenaaminen on vaikeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta