Sunnuntai illan ratoksi rikosilmoitus poliisille

Ai että mua sylettää! Olen ollut nyt yli 3 viikkoa kipeänä. Tuntuu että tauti ei hellitä yhtään. En oo päässyt treenaamaan tietty ollenkaan ja viimeksi torstaina kun kävin lääkärissä, määräsi se saikulle sieltä jatkoa, eli 5 päivää sairaslomaa ja puhekieltoa vielä ensviikonkin. On tää niin syvältä! Ja jotta mua ei nyt päästettäis liian ”helpolla”, niin tuntuu että elämä koettelee nyt kyllä toden teolla. Jätin auton yöksi juna-asemalle ja kun sitä tänään menin sitä sieltä hakemaan, näky oli pysähdyttävä!

Näyttökuva 2016-1-24 kello 21.54.36

Peilit oli rikottu ja revitty irti. Pyyhkijät oli irrotettu ja rikottu myös. Bensatankin luukku oli rikottu ja tankissa oli yritetty polttaa jotain. Antennit oli taiteltu solmuun ja valot rikottu. Lopuksi auto oli vielä kuorutettu uretaanivaahdolla. Niin että miten meni noin niinku omasta mielestä?!

20160124_181740

20160124_182359

20160124_181053

20160124_181924

20160124_181236

20160124_182159

Mistä näitä vajaaälyisiä ihmisiä sikiää? Miten kenellekkään tulee mieleen että hajotetaanpa jonkun auto julkisella parkkipaikalla?! Eikä varmasti tullut mieleen että tästä pikku Pimp My Ride -sessiosta saattaisi seurata jollekkin toiselle paljon haittaa ja vaikka surua!

Soitin poliisille ja tein rikosilmoituksen. Toivottavasti tekijät joutuu vastuuseen! Vaikka auto ei ollut uusi, tai hieno; niin autolla oli tunnearvoa! Ja se tässä kirpasee eniten! :'(

sara

10 vastausta artikkeliin “Sunnuntai illan ratoksi rikosilmoitus poliisille”

  1. Nykyään kyllä porukka on aivan sekaisin, ei hemmetti sentään! Miten joku vajakki saa kiksejä tollaisesta? Sit nää on niitä samoja jotka odottaa yhteiskunnalta huolta ja hoivaa… Tsiisus. Ärsyttäs muakin!

  2. Ei varsinaisesti liity nyt aiheeseen, mut kokeilepa sinkkiä suusuihkeena! Lääkärit suositellut mm. kurkunpääntulehdukseen 👍🏻

  3. Onko Auto asiaan tullut jo selvyyttä? En kyl tajua mikä ihmisiä vaivaa. Pitäis ensin miettiä et Mitä jos omalle kohdalle kävisi. .

    • Moikka. Auto meni lunastukseen, joten sen pituinen se. Tekijöitä ei koskaan saatu kiinni :/ Harmittaa vieläkin tosi paljon :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta