Osallistu SA-LI training kilpailuun

Mietiskelin tässä vähän ensvuotta, ja tajusin että nyt on aika taas tilata VAATTEITA! Mä suunnittelin tänä aamuna pienen pienen listan, että mitä tarvitaan, halutaan ja tilataan. Kyseessä on siis uudet SA-LI training vaatteet. Tulee lippiksiä (snapbackejä) ja erilaisia huppareita, t-paitoja ja hihattommia, näitä kaikkia niin miehille kuin naisille, ihania eri värejä ja malleja! En malta odottaa!!! Vuoden alusta on sitten taas uutta treeni vermettä saatavilla, joten stay tuned!

PS. Jos haluat omat paidan, kannattaa osallistua kilpailuun, jolloin saatat voittaa vapaavalinnaisen SA-LI training treenitopin tai t-paidan! Osallistuminen on helppoa. Käy jakamassa instagrammissa treeni- tai ruokakuva ja käytä siinä hästägiä #taikinastatimantiksi

Kuvassa voi olla joku uusi ja hyvä ruoka/resepti. Tai joku hyvä treenivinkki. Tai vaikka kaunis lenkkeilymaisema. Onnetar valitsee kaikkien kuvien joukosta parhaimman ja tämän kuvan ottaja voittaa palkinnon. Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 10.1.2016 klo 23 asti. Voit osallistua niin monella kuvalla kun tahdot. Paras ja mielenkiintoisin kuva palkitaan! Vain mielikuvitus voi siis olla rajana ;)

Näyttökuva 2015-5-28 kello 7.07.44

Näyttökuva 2015-4-12 kello 16.35.08

salitrainingsivupalkki

Työ

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Osallistu SA-LI training kilpailuun”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta