Onnistunut vatsan hyvinvointihaaste

Kaupallinen yhteistyö: Verman

Brunette Sara täällä vielä hyvää iltaa. Kirjoitin 10 päivää sitten Verman ruoansulatusentsyymeistä ja niiden käyttöönotosta. Sain kokemuksillani monet ihmiset vakuuttuneeksi entsyymien toimivuudesta ja kiinnostuneiksi lähtemään mukaan entsyymien käyttöön.

20151217_070939

Kävitkö sinäkin hakemassa omasi apteekista ja minkälaisia ajatuksia ja tuntemuksia tuotteen käyttö herätti? Pääset aiempaan postaukseeni TÄSTÄ.

20151220_120922

Kymmenen päivää sitten aloitin kirjoittamaan ”vatsan hyvinvointi” -päiväkirjaa ja ilokseni voin nyt todeta, että jokaisen päivän kohdalla on hymynaama :) Vatsa on voinut nämä kaikki päivät hyvin, ilman turvotusta ja ilmavaivoja. Olen elänyt nämä kuluneet päivät aivan tavallista arkea, paitsi että olen lisännyt entsyymit säännölliseksi ruokavalioon. Olen mm. käynyt juhlimassa ystävän polttareita, kokannut herkkuruokia ja syönyt suklaata. Vatsan hyvinvointi on avain kaikkeen, siksi vatsasta tulisi huolehtia.

20151220_121003

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen ruoansulatusentsyymi, joka helpottaa ilmavaivoja, turvotusta ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja. Mulla kulkee Nogasin purutabletit mukana repussa joka päivä ja napsin niitä lounaan ja iltapalan yhteydessä, muutaman kerran päivässä. Turvotusta ei ole juuri ollenkaan ja vatsa voi muutenkin paremmin, kuin ilman entsyymejä.

Nyt näin joulun alla suklaa on varmasti monen suuri herkku. Suklaa kun on maitotuote, niin Lactrase on ehdoton tuote, jos kärsii vähääkään maidon aiheuttamista vatsavaivoista. Lactrase pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti ja ennaltaehkäisee siksi laktoosi-intoleranssiin liittyviä vatsavaivoja helposti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Tein eilen illalla maitosuklaasta rockyroadia ja hyvillä mielin pystyin syömään suklaata, ilman että vatsassa alkoi kuplia. Miten joku noin pienen pieni tabletti voi viedä niinkin ison asian pois elämästä?! Uskomatonta mutta ihanaa! Pakkaa sinäkin laukkuun nämä entsyymit, jos meinaat nyt joulun alla poiketa normaalista ruokavaliostasi. Helpottaa kummasti ;)

Näyttökuva 2015-12-20 kello 11.07.57

 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=nogasin-sali-2;EASTpostID=9825]

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Onnistunut vatsan hyvinvointihaaste”

  1. Hyvä että on auttanu! Turvotus ja vatsakivut on ihan kamalaa kärsittävää :S Elin niiden oireiden kanssa vuosia, onneksi ne on mennyttä! :) Itse en uskalla enkä viitsi kokeilla koska sisältää selluloosaa ja liivatetta jne.. En halua synteettistä huttua kuormittamaan suolistoa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta