Mustasta tukasta vaaleampaan Olaplexin avulla

Olen viihtynyt jo vuosia mustatukkaisena. Omien kiireiden ja laiskuuden takia en ole käynyt pitkään aikaan kampaajalla, vaan olen värjännyt itse omat hiukseni. Kerran kuukaudessa musta kaupan väri päähän, niin tukka on pelastettu. No eihän se niin oikeasti mene.

PhotoGrid_1450519444854

Kävin muutama viikko sitten tutustumassa Helsingin Arabianrantaan rantautuneeseen uuteen parturikampaamoon. Söin maistuvan lohikeiton ja join herkkukahvin. Ihastuin paikkaan, sekä sen työntekijöihin ja varasin heti seuraavalle viikolle ajan hiusten leikkuuseen ja värjäykseen. Café Salon on siis yhdistetty parturikampaamo ja kahvila. Mielenkiintoinen ja Suomessa harvinainen konsepti, joka todellakin toimii. Café Salonin ammattitaitoinen henkilökunta on saanut paikan toimimaan loistavasti ja palvelu on parasta laatua.

20151210_171751

20151210_175810

20151210_184314

Välillä hiustenlaitossa voi mennä useita tunteja, jolloin saattaa nälkä tai jano yllättää. Kahvilassa tarjoillaan arkisin aina keittolounasta, jonka lisäksi tarjolla on mm. täytettyjä leipiä, leivoksia, super-smoothieita ja erikoiskahveja. Mikäs sen jännempää, kun istua väri päässä ja nauttia päivällistä, kuppi kuumaa tai vaikka super-smoothie, samalla kun väri vaikuttaa. Kahvila on kuitenki avoinna jokaiselle nälkäiselle ja janoiselle, eikä ainoastaan kampaamon asiakkaille :) Parturikampaamon puolelta saa hoitoja ilman ajanvarausta.

PhotoGrid_1450516710013

20151216_171300

Saavuin Café Saloniin viime keskiviikko iltana ja alettiin ihanan Angelican ja paikan muiden tyttöjen kanssa suunnittelemaan, että mitä tälle päälle voisi tehdä. Tytöt tarkasteli mun hiuksia ja niiden kuntoa. Toiveita mulla oli yksi. Toivoin, että pääsisin eroon mustasta väristä, jotta saisin hiukseni joskus mahdollisimman luonnollisen värisiksi ja lähelle oman tukkani väriä. Mulla on luonnostaan suht tumman ruskeat hiukset ja mustassa tukassa juurikasvu oli aina aivan jäätävä. Toivoin siis hiuksista vaaleammat ja vähän jännitti, että miten se onnistuu, ilman että hiukset pahemmin kärsii. Ammattitaitoisen porukan ympäröimänä, annoin tytöille kuitenki vapaat kädet ja täyden luottamuksen.

20151216_210048

IMG-20151216-WA0024

Projekti aloitettiin hiusten vaalennuksella. Vaalennuksessa käytettiin mukana Olaplexia, joka on tuote jota voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Se korvaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia uudella tavalla. Olaplexin avulla voidaan siis turvallisesti vaalentaa hiuksia vieläkin vaaleammaksi ilman vaurioita. Se sopii kaikenlaatuisille ja -kuntoisille hiuksille. Olaplex estää vahingoittumista ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin ennen käsittelyä ja mikä parasta – tulos on pysyvä. Väri kestää elinvoimaisena pidempään.

olaplexny

IMG-20151216-WA0044

IMG-20151216-WA0042

PhotoGrid_1450518696516

20151216_182932

Samalla kun annetaan värin tai hoitoaineen vaikuttaa, ehtii syömisen lisäksi vaikka värjätä ja muotoilla kulmat :) Muutaman tunnin aikana saatiin aikaan uskomaton muutos! Mustasta päästä kuoriutui kaunis kullanruskea hius. Mun hiuksia siis vaalennettiin, värjättiin ja leikattiin, sekä lisäksi värjättiin ja muotoiltiin kulmakarvat langalla, lopputulos oli kaiken kaikkiaan bueno! Hiukan vaati silmä alkuun totuttelua että tunnistan itseni peilistä, mutta onhan tää vaan upea muutos! Kiitos tytöt! Tästä on hyvä jatkaa kohti oman värin metsästystä!

Mikäli suunnittelet hiusten leikkuuta, vaalennusta tai vaikka värjäämistä, suosittelen käymään tutustumassa Café Salonin palveluihin. Nyt mun kaikille asiakkaille ja blogin lukijoille -10% alennusta kampaamopalveluista kertomalla että kuuli tarjouksesta Saran blogista.

Varaa aikasi puhelimitse tai käy paikanpäällä vaikka päiväkahvilla.

Café Salon- Arabiankatu 6A, 00560 Helsinki
p. 044-2082222

Café Salonin kuulumisia voit seurata myös Café Salonin facebookissa   ja   instagrammissa

PhotoGrid_1450299543330

PhotoGrid_1450300225041

PhotoGrid_1450515378361

PhotoGrid_1450515415703
Minä uudessa tukassa ja ihana Angelica :)

Nyt muutama päivä kampaajalla käynnin jälkeen ja olen täysin jo tottunut uuteen lookkiin! Tykkään tästä tosi paljon. Huomaan miten vaaleampi tukka sopii mun vihreiden silmien väriin ja samalla korostaa mun kulmikkaita kasvojen piirteitä.

20151218_213804

 

sara

6 vastausta artikkeliin “Mustasta tukasta vaaleampaan Olaplexin avulla”

  1. Olaplex on kyllä aivan mahtava palvelu, joka mahdollistaa paljon. Pitää kuitenkin muistaa ettei se ole ihmeaine. Siksi se ehkä herättääkin paljon kysymyksiä siitä millaisiin hiuksiin ja tilanteisiin se sopii. Koetettiin listata kaikki saadut kysymykset sivuillemme jos niistä olisi palvelua miettiville hyötyä: http://blackouthair.fi/olaplex/

    Olaplex-käsittelyyn kuuluu olennaisena kotihoitotuote (Nro 3), joka kannattaa napata mukaan kampaamosta. Kotona tehtävällä hoidolla ylläpidetään kampaamossa tehdyn Olaplex-hoitokäsittelyn tuloksia. Se ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjaamista kampaamokäyntien välillä.

  2. Musta on tosi kova väri kasvoille ja korostaa juonteita, tummia silmänalusia jne ja tekee ihon kalpeaksi. Tuo vaaleampi sopii tosi hyvin! Monilla suomalaisilla on tapana värjätä hiukset kotona vähän liian tummiksi ja sitten on jatkuva ongelma tyvikasvun kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta