Poseland & SA-LI training workout

Sain 9 viikkoa sitten viestin instagramiin, jossa eräs nainen kirjoitti, että on ostanut kuntosalikortin Sporttikujalle. Kyseessä oli ihana Alona, joka oli juuri muuttanut Tampereelta Helsinkiin. Alona löysi meidän salin etsiessään treenipaikkaa itä-helsingistä. Ollaan tutustuttu ohimennen joskus muutama vuosi sitten blogi- ja treenikuvioiden merkeissä. Asuttiin kuitenkin eri kaupungeissa, joten ei koskaan oltu tutustuttu sen paremmin. Alona on myös perheen äiti ja kilpaillut bikini fitneksessä. Äitiyden lisäksi siis kilpaileminen ja salilla käynti on meille yhteistä, joten sovittiin että nyt kun asutaan samassa kaupungissa, aletaan treenaamaan kimpassa aina kun mahdollista. Molemmat ollaan sitä mieltä että hyvän treenikaverin tärkeys harjoittelussa on ehdoton, jos ei ole aina mahdollista treenata oman valmentajan kanssa.

IMG_20151019_144630

Alona on kiireinen bisnesnainen ja pyörittää täyspäiväisesti omaa yritystä. AlonaTV haastattelee tunnettuja urheilijoita, julkisuuden henkilöitä ja tämän hetken kuumimpia nimiä; niin suomesta kuin ulkomailta. Alona tarjoaa myös ammattitaitoista poseerausvalmennusta fitness- ja bodykisoihin valmistautuville naisille.

Ollaan tässä nyt kuluneet viikot treenattu kimpassa ja Alonan ajatuksesta alettiin myös kuvaamaan meidän treenejä. Hienoa että saan olla mukana videoilla ja apuna treeneissä. Näitä meidän omalaatuisia ja ”ei niin fitness” videoita, sekä mahtavia AlonaTV:n haastatteluja pääset katsomaan Poseland Official Youtube kanavalta. Ala ihmeessä seuraamaan kanavaa, niin uusimmat videot näkyy sulla aina heti kun ne on julkaistu.

Tässä alla uusin video meidän rinta-olkapäätreenistä, joka on nyt ulkona, käy tsekkaa!

sara

Yksi vastaus artikkeliin “Poseland & SA-LI training workout”

  1. Hei.

    Sinun juttuja on kiva lukea :). Toivoisin, että voisit kirjoittaa useammin. Voisitko postailla joskus siitä, miten saat yhtälön treenit, lapset, puoliso, työt ja koti toimimaan. Mulla on sellainen tilanne, että treenaan 5 kertaa viikossa ja olen lähipiirissä huonon äidin maineessa. Näin silti, että viikonloppuisin elän vain perheelleni, ystävilleni ja kodille, ja viikollakin saan tehtyä treenit yhtä iltaa lukuunottamatta ennen klo 17. Kieltämättä meidänkin muksut joutuvat kerran tai pari viikossa lähtemään salille mukaani. Äärimmäisen harvoin sanovat, etteivät halua lähteä ja silloin ei yleensä lähdetä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta