Minun valmennukseen

PhotoGrid_1441950715266

Heippa kaikille ja mukavaa alkavaa viikonloppua! Halusin tulla kertomaan miten onnellinen ja onnekas koen olevani ja miten olen enemmän kuin tyytyväinen elämääni, työn saralla. Mulla on ihana työpaikka, paras työnantaja ja pomo. Mulla on paljon ihania valmennettavia ja ohjattavia ja jokaisesta olen ylpeä! On ihan parasta nähdä onnistuminen toisessa ihmisessä. Olen pohjimmiltani taiteilijasielu. Rakastan piirtämistä ja maalaamista. Olen myös pukuompelija ja tykkään tehdä paljon käsillä. Näen oman kädenjäljen mun valmennettavassa, kun hän tekee miten käsketään. Keho muuttuu ja muokkautuu. Kuin pala palalta rakentuisi kaunis taideteos. Koen onnistuneeni työssäni, kun asiakas on onnellinen. Kun asiakas kertoo että ei ikinä olisi uskonut, että pystyy juoksemaan lenkkejä. Tai kun asiakas kertoo että ei ikinä olisi uskonut että pystyy luopumaan roskaruoasta. Tai kun asiakas kertoo että ei olisi pystynyt tähän ilman minua. Tavoitteeni työssäni on antaa kaikki mahdollinen apu ja tuki, oikeat työkalut ja kannustaa. Olen itse onnellinen kun saan ja tykkään tehdä työtä jossa olen hyvä! Varmasti jokainen ajattelee näin.

Olenkin saanut paljon yhteydenottoja valmennuksen tiimoilta ja tällähetkellä joudun toteamaan, että en nyt ota pitkäaikaiseen valmennukseen uusia asiakkaita, jotta tällähetkellä valmennuksessani olevat asiakkaat saavat kokonaisvaltaisen avun minulta ja koen että pysyy kaikki langat käsissä. Kertaluontoisia- ja sarjaohjuksia toteutan Helsingissä Kuntokeskus Sporttikujalla  ja ajan treeneihin voi varata joko sähköpostilla tai soittamalla salin vastaanottoon. Kimppatreenit onnistuu myös

Tää syksy on nyt sitä kiireistä aikaa, joten syksyn jälkeen pitkäaikaiseen valmennukseen haluavat voivat laittaa viestiä sähköpostiini [email protected] 

PhotoGrid_1441950577017

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta