Heippa pitkästä aikaa

Taas on yllättävän pitkä aika siitä kun viimeksi kirjoittelin. Aika rientää hurjaa vauhtia, aina kun on monta rautaa tulessa. Tämä syksy on meidän alalla tosi kiireistä, kun kesän jälkeen startataan salilla kaikki syksyn kurssit ja ohjaukset. Vastaan Helsingissä kahdesta kuntosalista ja niiden toiminnasta, plus että hiljalleen opettelen oman toiminimen ylläpitoa ja käytännön asioiden hoitamista. Lapsilla alkaa myös omat harrastukset kesätauon jälkeen, joten kuskaamiset niihin on alkanut myös. Näiden lisäksi tietty perheen pyöritys ym perus hommat töiden ulkopuolella :)

PhotoGrid_1441630090159

Viime viikonloppu olikin erikoinen, kun omien lasten lisäksi hoidossa oli mun rakas kummipoika ja kaksi koiraa. Mieskin on sopivasti työmatkalla keskiviikkoon asti, joten mun yksinhuoltajan taitoja todellakin koeteltiin. Mutta hyvin meni, on ilo olla avuksi, kun ystävät sitä tarvitsevat. Eli ystäväni Ninan ihana vajaa vuoden ikäinen poika oli ilahduttamassa koko viikonlopun ja lisäksi Monnan reipas tehokaksikko Pimu ja Gere piti meille seuraa lauantaina.

PhotoGrid_1441454957244

PhotoGrid_1441474156773  PhotoGrid_1441630255754

PhotoGrid_1441630568925

Tälläset pikakuulumiset täältä, hektinen vkl on nyt ohi, ja taas ollaa takas sorvin äärellä! Tänään oli jalkajumppa ja huomenna kädet. Tätä perus settiä, enkä valita. Kiva että on töitä ja paljon tekemistä!

Muistakaa että SA-LI trainingilla on oma facebook sivu, ja Go Sara Go sivustoa ei enää ole. Joten tästä pääset seuraamaan mun menoa myös facessa :)

Ja instagrammista mut löytää omalla nimellä, saraliimatta

 

Sara

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta