Mahdottomasta mahdollista! Motivoiva muutostarina

Onko motivaatio kadoksissa? Kiinnostaisiko liikunnallinen ja terve omakuva? Kaipaatko jonkun potkimaan takapuoleen, jotta saat itseäsi niskasta kiinni? Tässä seuraa jokaiselle nyt jälleen niin suuri motivaatio tarina, että oksat pois!  Olen jakanut tässä kuukausien aikana teille lukijoille muutamia uskomattomia muutostarinoita. Nämä tarinat on mun valmennettavista ja heidän luvalla julkaistuja. Olen heistä jokaisesta mielettömän ylpeä, ihanaa että olen saanut olla apuna ja tukena heidän matkalla. Tää on ihan parasta, siksi rakastan työtäni!

Nyt haluan tuoda julki tämän kauniin naisen muutostarinan ja kuvat. Olemme Annaleenan kanssa tehneet yhteistyötä huhtikuusta 2015 lähtien, eli 3kk ajan. Meidän yhteistyö jatkuu vielä seuraavaan vuoteen asti, joten en malta odottaa mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan. Kun aloitettiin, asetettiin tavoitteita pitkin vuotta. Ensimäinen tavoite oli opetella syömään – ja treenaamaan oikein. Tämän seurauksena tavoitteena oli saada kroppaan lisää muotoja, lihasmassaa ja siinä samalla karistaa muutamia kiloja. Eli saada kunto siistiksi ja olo hyvinvoivaksi. Rasva pois ja lihasta tilalle; haastavaa, mutta toteutettavissa. Yhtenä suurena tavoitteena tällä naisella oli myös saada vedettyä yksi leuka. Ja voitteko kuvitella! Tänä päivänä leukoja menee viisi! VIISI!!! Paino on pudonnut 2kg, mutta kehon koostumus on muuttunut täysin! Tämä nainen on kaikin puolin ihan mieletön! Tekee tismalleen niinkun sanon ja sehän näkyy! Olen sinusta Annaleena mielettömän ylpeä! Pidemmittä puheitta, alla tarina Annaleenan sanoin, olkaa hyvä :)

PhotoGrid_1438091832650

”Lähdin avomiehen innoittamana mukaan kuntosalille, joka oli jotain aivan uutta enemmänkin kestävyyslajeja harrastaneena. Kipinä treenaamiseen iski aika lailla heti: se tuntui mun jutulta ja nautin siitä todella paljon. Salilla voin käydä treenaamassa milloin vaan, mikä sopii epäsäännöllisiin työaikoihini. Yksin en olisi pystynyt jatkamaan pidemmälle tavoitteissani, joten siksi päädyin valmennukseen. Onneksi päädyin! Jo tämän lyhyen ajan jälkeen voin todeta olevani todella tyytyväinen! Parasta tässä on se mahtava fiilis niin henkisesti kuin fyysisesti, kun huomaa miten kehitystä tulee ja pystyy tekemään asioita, joita ei koskaan kuvitellutkaan pystyvänsä tekemään.

Mä olin vielä jokin aika sitten vähän kuin tuudittautunut siihen ettei mun vatsalihakset koskaan tule kehittymään minkäänlaiseksi ja ajattelin että tekisin mitä tahansa niiden eteen. Olenhan mä vuosien aikana tehnyt treeneissä viikottain vatsoja, mutta ei edistymistä tai mitään muutoksia ole pahemmin näkynyt. Mutta Sara teki ”mahdottomasta mahdollisen”! Mä en koskaan, ikinä olisi uskonut, että mun vatsalihakset voisi millään tavoin kehittyä! Ja nyt, kolmessa kuukaudessa, mä huomaan ihan mielettömän ison muutoksen entiseen verrattuna! Jonkun mielestä tää voi olla naurettavan pieni kehitys tai asia yleensä, mutta mulle tää on oikeasti iso juttu. Erittäin iso kehitysaskel asiassa, jonka tosiaan luulin olevan täysin mahdotonta. Tämä yksistään on sellainen kehitysaskel, että mun tekis mieli itkee onnesta ihan vain siksi, että oon niin tyytyväinen!! :) Vaikka kehitettävää on edelleen ja töitä aion sen eteen paiskiakin, niin mä olen jo nyt yhdellä osa-alueella omasta mielestäni ”voittaja” , tai sellanen sanotaanko ”välivoitto” saavutettu! Jee, mä pystyn oikeasti tekemään ekaa kertaa elämässäni kunnolla vatsalihaksia!!!!! Se jos mikä saa entistä enemmän ja mitä suuremmalla innolla treenaa, kun huomaa edistymisen ja sen, että oikeasti ”lähes mahdottomasta” on päästy jo tähän pisteeseen!

Minulle tärkeää on ollut ja on myös se, että ei ole yksin (kun siihen ei tiedot eikä taidot riittäisi :) vaan tukena on ammattilainen, joka neuvoo, ohjaa, tsemppaa, on tavoitettavissa ja tiedät, että voit kysyä mitä vaan milloin vaan :) Vaikka sitten omasta mielestä niitä tyhmiä kysymyksiä ;) Valmennuksessa on parasta myös se, että kun tulee ohjeiden mukainen ruokavalio ja treeniohjelma, niin niitä on helppo noudattaa ja tarvittaessa voi kysyä lisää neuvoja tai keskustella asioista jne. Se fiilis ettet ole yksin ja saat aina tukea (ja on se joku joka myös vaatii tekemään! ;) se on ihan loistofiilis. Innolla jatkan tästä eteenpäin tavoitteideni saavuttamista, kun tukena on mitä parhain ja ammattitaitoisin valmentaja, joka ohjaa, neuvoo, vaatii ja tsemppaa -eli kaikkea sitä mitä pitääkin.”

PhotoGrid_1437390032241

PhotoGrid_1437389937325

PhotoGrid_1438092140473 (1)

 

”Good things come to those who work their asses off and never give up!”

Sara

 

 

sara

3 vastausta artikkeliin “Mahdottomasta mahdollista! Motivoiva muutostarina”

  1. Wau!!! Tässä alkaa itsekin kaivata treeni- ja ruokavalio-ohjelmaa, kun näitä katselee ja lueskelee… Hyvää työtä!

  2. Vau! Mä niin tarviisin ammattilaisen apua näissä hommissa! Jotain nyt tietää valmiiksi miten kuuluisi tehdä, että laihtuisi, mutta olisi se niin paljon helpompaa ammattilaisen avulla! Mun haave olisi saada pt ja olla ensi kesänä huikeessa kunnossa oleva rantamimmi. Harmi kun jäin työttömäksi niin ei ole rahaa edes haaveillakkaan henk.koht neuvonnasta :/ Ehkä vielä jonain päivänä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta