Jumpataan yhdessä lapsen kanssa

Loma on nyt tältä kesältä vietetty. Hieman olin sunnuntai iltana maassa, kun mietin että tässäks tää nyt oli. Neljä viikkoa meni hujauksessa. Mutta kun maanantaina heräsin, niin en malttanut odottaa että pääsen työpaikalle! Oli kyllä jo ikävä töihin ja nähdä kaikkia ihania ihmisiä! Ja kääääk! Voi miten oikeasti olikaan nastaa mennä taas omalle salille! Työkaverieitakin oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Vastaanotto salilla oli niin aurinkoista. Mun mahtavat asiakkaat oli mielissään kun oon taas käytettävissä ja monet oli kaivannut ja kysellyt mun lomalta paluusta jo pitkään. Ihanaa kun saa tuntea olevansa tärkeä! Ihanaa ihanaa ja vielä kerran ihanaa! :) On se vaan IHANAA kun on työ josta tykkää :)

 

PhotoGrid_1437565038257

Kuten otsikosta ehkä ilmeni, luvassa on jumppaliikkeitä, joita voi toteuttaa yhdessä lapsen kanssa. Käyn usein yhdessä lasten kanssa treenaamassa. Olen tämän- ja seuraavan viikon osittain töissä niin, että lapset on vaihtelevasti mukana työmaalla, kun heillä on vielä lomaa. Sama homma siis treenien suhteen. Vaatii hieman soveltamista, mutta ei haittaa! Eilen vedin treenin lisäksi vielä aerobisen kuntopiiri tyylisen jumpan yhdessä Lilyn kanssa. Lily sai toimia kannustajana sekä ”lisäpainona” muutamissa liikkeissä. Tässä alla hyviä liikkeitä vaikka kotijumppaan, ja sopii hyvin tehtäväksi vaikka pienemmänkin taaperon kanssa. Lasten kanssa yhteistä tekemistä ei koskaan ole liikaa <3

 

Lankkupito, lapsi voi istua ja maata lisäpainona selän päällä

PhotoGrid_1437564727600

 

Askelkävely eteenpäin, ota lapsi tukevasti reppuselkään

PhotoGrid_1437564858984

 

Punnerrukset, lapsi voi istua lantion päällä

PhotoGrid_1437564939632

 

Leveä kyykky, lapsi reppuselässä

PhotoGrid_1437565477257

 

Ojentaja punnerrukset / dipit penkillä, lapsi sylissä jommin kummin päin

PhotoGrid_1437565101904

PhotoGrid_1437565129488

 

Pystypunnerrus tai ylösnosto, riippuen lapsen painosta, kuinka helppo on nostaa

PhotoGrid_1437565541062

 

Lasten kanssa yhdessä treenaaminen on ennen kaikkea hauskaa, mutta myös tehokasta ja todellakin raskasta. Eloisa ja liikkuva lisäpaino on haastava treenissä, joka tuo tästä syystä tottakai omat haasteet treeniin. Liikkeitä on olemassa tuhottoman paljon, joten ei muuta kuin mielikuvitus käyttöön ja jumppaamaan yhdessä oman naperon kanssa! :)

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta