Miten se loma alkoi noin niinku omasta mielestä

Mä oon nyt NIIIIN lomalla! Vietettiin loman ekatpäivät ja juhannusta meidän mökillä heinolassa. Lähdettiin ajamaan pelipaikoille jo torstaina. Käytiin kaupan kautta ja mulla pyöri vaikka mitä kesäherkkuja mielessä…kääk.

Mun helmikuussa alkanut välidieetti tuli juhannuksena virallisesti päätökseen. Haaveilin ihan kaikesta, kun oli pitkästä aikaa lupa. Sain kuitenkin kasattua itseni kaupassa, enkä lastannut kärryjä täyteen leivonta tarvikkeita ja suklaata, vaikka olin edellisenä yönä nähnyt unessani näin tapahtuvan :) Muutamat mieliteot vaan ja amerikkalaisen juustokakun tarvikkeet eksyi muiden juhannusruokien joukkoon. Hyvillä mielin tuli siis herkuteltua ja muutama lasi viiniä nautittua. Niin no joo, otin myös muutaman oluen ja oli kyllä ihan per***een hyvää ;) Mun ystävä- ja Lilyn kummitäti Jaana oli meidän perheen lisäksi meidän seurana ja itse keskikesänjuhlaa vietettiin kaikki yhdessä mökkinaapureiden kanssa. Oli tosi nastaa viettää aikaa hyvien ystävien ja lasten kanssa. Me pelattiin kaiken maailman pihaleikkejä pitkälle yöhön, kuten mm. kirkonrottaa, polee ja rofee ja heiteltiin tikkaa ja mölkkyä :) Hitsi miten oli siistiä heittäytyä todellakin lapselliseksi ja alkaa lasten kanssa. Että semmoinen jussi meillä. Tänään on jo palattu ruotuun ruokailun suhteen, vaikka dieetti ei nyt jatkukkaan. Siistinä olis tarkoitus pitää tää kunto, jos sitä sit vaikka vuoden päästä aloittais seuraavan dieetin.. noo, se jää nähtäväksi ;)

Kotiuduttiin juuri ja ihanaa kun työasiat ei pyöri mielessä ja edessä on neljän viikon mittainen kesäloma! Tää viikonloppu oli kyllä niin täydellinen aloitus lomalle! 

PhotoGrid_1434965004312

PhotoGrid_1434965265662

PhotoGrid_1434802163738

IMG-20150619-WA0015

 

Tarkkasilmäiset on varmaan huomannut että olen taas päätynyt pitkään tukkaan. Tavallisesti hiukset leikataan kesää kohden lyhyiksi niin ne ei hiosta, mutta mä päätin tehdä toisin ja pyysin mun lemppari Tanjaa laittamaan mulle super ihanan, pitkän ja tuuhean kesätukan. Ja ei tää oo ollenkaan niin kuuma kun ajattelin ja saahan tän ihan miten tahansa ponnarille tai nutturalle jos on tarvetta. Olen ollut aina tyytyväinen Tanjan kädenjälkeen ja samoin kävi nyt. Entisessä Flowhairissa puhaltaa muuten uudet tuulet. Kampaamon nimi on vaihtunut uuden omistajan myötä, joten tämän mun suosikki kampaajan löydät jatkossa paikasta Glohair , joka sijaitsee tutussa paikassa- Helsinki, Bulevardi 5.

Alla muutama kuva uudesta lookista, hiukset kiinni, auki, kiharalla, suorana ym ;)

 

PhotoGrid_1434984551667

PhotoGrid_1434984458376

PhotoGrid_1434984621199

 

Laitettiin siis snadisti laineikasta tukkaa, joka näyttää luonnollisemmalta kuin ihan piikkisuora. Tämä tukkavalinta on ehdottomasti ollut mieleinen, koska voin hyvin pitää tukkaa ihan vaan laineilla tai suoristaa sen halutessani.

PhotoGrid_1434982461719

20150616_094610

20150617_092753

20150609_082921

20150608_082628

 

Iso kiitos vielä Tanja sulle tästä ihanasta tukasta! Nyt mun loma jatkuu mm. oman kodin ja pihan laiton merkeissä! Huomenna salille! Sitä olen kyllä kaivannut, eikä kunnon salia voita edes hyvä mökkijumppa! Mukavaa viikkoa kaikille!

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Miten se loma alkoi noin niinku omasta mielestä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta