Meidän perheen arkea

Meidän perheen aikuiset lomailee juhannuksesta eteenpäin ihanat 4 viikkoa. Loman alkuun on siis aikaa vielä muutama viikko. Kouluikäiset lapsemme ovat jääneet jo lomille ja nuorimmainen on vielä nämä tulevat 2 viikkoa päiväkodissa, kun me vanhemmat ollaan töissä. Mieheni lähtee tavalliseen tapaan töihin jo ennen kukonlaulua ja me muut herätään siinä seitsemän aikaan aamutoimiin. Näin lasten kesäloman aikaan lapset viettävät paljon aikaa mummojen ja muiden sukulaisten kanssa. Ollaan onnekkaita, että meillä on suuri tukiverkosto tässä lähellä, jotka voivat auttaa meitä lasten hoidossa. Ollaan kuitenkin pitkiä päiviä poissa töissä, niin kiva että lasten ei tarvitse olla yksin kotona.

Kaikki odottaa loman alkamista ja yhteistä aikaa kovasti. Emme ole vieläkään keksineet mitään sen suurempaa tekemistä lomalle. Uskon kuitenkin, että lomalla ihan vaan oleminen ja se kun ei ole kiire minnekkään, on rentouttavaa jo itsessään.

Käytiin nyt viikonloppuna mökillä Heinolassa. Ihanaa. Lähdettiin perjantaina töiden jälkeen ajelemaan ja tultiin tänään sunnuntaina takaisin kotiin. Mukava muutaman päivän irtiotto arjesta ja maiseman vaihdos sai kestohymyn huulille. Ja voi olla, että tieto siitä että viikonloppuna saisin tankata, levensi hymyä entisestään. Mun äiti oli meidän mukana ja oli kiva vaihtaa kuulumisia ja tehdä yhdessä mm. tulevaisuuden suunnitelmia aina pitkään iltaan asti. Tehtiin hyvää ruokaa ja herkkujakin taisi olla. Olen aina ollut kova kanaruokien ystävä ja mökkiruoaksi sopii mielestäni keittoruoat, joten loihdin mieletytömän hyvän curry-kana keiton. Jälkkäriksi tehtiin jääkaappiin rocky-roadia, suolaiseen makuun, sillä laitettiin suklaan sekaan suolapähkinöitä ja popcornia! Kannattaa kokeilla!

PhotoGrid_1433595693187

PhotoGrid_1433601867444

PhotoGrid_1433672257069

PhotoGrid_1433672674149

PhotoGrid_1433695365728

PhotoGrid_1433695620227

Huomenna taas paluu arkeen, mutta nyt kun mieli on levännyt ja akut on ladattu, ni jaksaa taas reippaana 5 päivää, ennen seuraavaa breikkiä.

 

<3

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta