Uuden vuoden lupaus kävi toteen – Yli 10kg painonpudotus

 

Mahtavat elämäntapamuutos tarinat jatkuu. Seuraavaksi jaan teille hurjan muodonmuutostarinan, jonka tähtenä loistaa kaunis 27 vuotias Helsinkiläinen nainen. Nina tuli juttusilleni, aivan kuin niin olisi tarkoitettu. Ja niinhän se on, kaikella on tarkoituksensa ;) Alla tarina Ninan kertomana.

Näyttökuva 2015-5-19 kello 21.18.58

”Olin jo muutamia vuosia yrittänyt epätoivoisesti pudottaa painoa, joka tuntui tulleen yhdessä silmänräpäyksessä, mutta painonpudotus ei ollutkaan enää niin yksinkertaista, kuin joskus nuorempana. Kokeilin ties mitä eri tapoja, yritin syödä terveellisesti ja harrastin liikuntaa säännöllisesti, mutta siitä ei tuntunut olevan mitään apua. Turhauduin totaalisesti ja mietin, mitä järkeä on edes yrittää, kun tuntuu ettei toivottua tulosta tule kuitenkaan ja paino ei ala tippua. Toissa kesänä päätin kokeilla personal trainerin apua, mutta se ei kuitenkaan mennyt toivotulla tavalla, enkä saanut sellaista tukea ja apua ruokavalion ja liikunnan suunnitteluun, kuin mitä olin odottanut. Jälleen kerran tuli seinä vastaan. Tuolloin innostuin kuitenkin uudelleen salilla käymisestä ja sitä jatkoinkin säännöllisesti, mutta en osannut itse suunnitella tarpeeksi fiksua ruokavaliota liikunnan tueksi, jotta olisin saanut toivottuja tuloksia. Jatkoin kuitenkin urheilua, innostuin Pilateksesta ja juoksemisesta ja nautin kovasti liikunnasta, paino junnasi kuitenkin paikallaan.

En yleensä tee uudenvuodenlupauksia, mutta viime uutena vuotena päätin, että nyt riittää! Kyllä tähän on pakko löytyä joku keino, tällä kertaa en luovuta enkä lannistu. Ilmoittauduin naisten kuntonyrkkeilyyn ja aloin miettiä tarkemmin mitä syön. Juuri tuon päätöksen tehtyäni huomasin Facebookin etusivulla Saran tilapäivityksen, jossa hän tarjosi apuaan painonpudotukseen. Mietin hetken viitsisinkö laittaa viestiä ja onneksi rohkaistuin ja laitoin. Sara vastasi hyvin pian, että totta kai hän haluaa auttaa ja sovittiin treffit, joissa kartoitettiin tilannetta ja minun toiveitani painonpudotuksen suhteen. Heti ekasta tapaamisesta jäi tosi hyvä fiilis ja olinkin innokkaana aloittamassa uutta ruokavaliota ja urheilemaan säännöllisesti. Alkuun paino ei kuitenkaan tehnyt yhteistyötä ja aloin taas hieman turhautua. Onneksi Sara tsemppasi jatkamaan ja sinnikkäästi puputin samoja ruokia päivästä toiseen. Kolmen viikon jälkeen tehtiin muutoksia ruokavalioon ja sain siitä heti lisäbuustia ja kroppakin reagoi muutokseen, paino alkoi tippua hieman vauhdikkaammin. Muutamien viikkojen kuluessa alkoi lähestyä yksi rajapyykki, jota olin odottanut jo pitkään, pääsenkö alle 60kg:n. Mitä lähemmäs alettiin mennä, sitä enemmän alkoi jännittää. Sitten vihdoin koitti se päivä, alle 60kg!! Niin mahtavaa fiilistä ei ole ollut aikoihin! :)

Tähän päivään mennessä, reilussa kolmessa kuukaudessa painoa on karissut yhteensä 10,6kg. Uskomatonta! Olo on henkisesti ja fyysisesti niin kevyt, nautin urheilusta enemmän kuin koskaan, suhtaudun ruokaan aivan eri tavalla ja olen itsestäni älyttömän ylpeä. En olisi voinut toivoa enempää, enkä olisi pystynyt saavuttamaan tätä kaikkea ilman Saraa. Kiitos tuhannesti tuesta, neuvoista ja avusta <3”

Ninan upea tarina kertoo ytimekkäästi sen, että mikä tahansa on mahdollista, jos vain niin päättää. Nina on 158cm pitkä ja on nyt omassa ihannepainossaan! Haaveita täytyy toteuttaa ja tämä nainen teki niin! Jos alku tuntuu vaikealta, on rohkeasti otettava yhteys tahoon, joka pystyy auttamaan alkuun! On ollut hienoa seurata Ninan matkaa kohti kevyempää elämää ja olen valmentajana nauttinut onnistumisen tunteesta ihan yhtälailla kuin Nina. Nina on ollut asiakkaana määrätietoinen ja ihana valmennettava, valmennettava joka tekee mitä pyydetään ja kysyy jos jää epäselväksi! Onneksi olkoon vielä näin julkisesti hienosta ja onnistuneesta työstä, jota on ilo jäädä sivusta seuraamaan! Olen ylpeä sinusta!

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta