Mikä piristää harmauden keskellä

Mitkä asiat saavat sinut hymyilemään? Jos masentaa ja kirjaimellisesti tuntuu että välillä elämä pikkasen potkii päähän, niin mikä on sellainen asia, mikä piristää sinua? Perheellisellä on varmasti lapset. Minulla ainankin. Lapset ovat niin aitoja ja tietenkin myös rakkaita, joten olen ikionnellinen heistä. Se saa hymyilemään. Ja koiran omistajalla varmasti se kotona häntäänsä heiluttava karvakaveri, joka tulee aina niin iloisena ovelle vastaan kun tulet kotiin.

Onko elämässäsi joitakin ihania mieleen painuvia asioita tai muistoja, mitkä saa sinut hymyilemään?

Alla muutama minua piristävä asia tähän harmauden keskelle. Ehkä se aurinko paistaa vielä tänne risukasaankin.

Treenaaminen
Treenaaminen
Perhe <3
Perhe <3
Päiväkävely hyvässä seurassa
Päiväkävely hyvässä seurassa
Hyvä ruoka
Hyvä ruoka
8/2012 kreikassa
Loma haaveet
Kummilapset
Kummilapset
Muistot
Muistot
Ystävät
Ystävät
20140413_145011
Saavutukset
Kesä
Kesä
Viestittely tai puhelinsoitto ystävälle
Viestittely tai puhelinsoitto ystävälle
Ruoanlaitto ja leipominen
Ruoanlaitto ja leipominen
Koti
Koti
Kahvi
Kahvi
Työ
Työ ja asiakkaat
sara

2 vastausta artikkeliin “Mikä piristää harmauden keskellä”

  1. Ihana hyvän mielen postaus. <3 :) Ja tykkäsin, että myös ihan pieniä arjen asioita mahtui mukaan. Ei esimerkiksi hyvään aamuun välttämättä tarvitse enempää kuin siistin kodin, aikaa ja kahvikupin. Just niitä pieniä asioita täytyy myös osata arvostaa, niistä se arki kuitenkin koostuu. :) Ja vitsit sä näytät hyvältä tossa kisakuvassa, mä niin odotan että nähdään sut taas lavoilla! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta