Vanhoja lomakuvia – ja arvonnan voittaja

Lily oli juuri syntynyt. Olimme Annan ja Lily vauvan kanssa lomalla Haikonkartanossa heinäkuussa 2010
Lily oli juuri syntynyt. Olimme Annan ja Lily vauvan kanssa lomalla Haikonkartanossa heinäkuussa 2010
Minä ja Lily kesälomalla 2011
Minä ja Lily kesälomalla 2011
Virossa mieheni kanssa heinäkuussa 2011
Virossa mieheni kanssa heinäkuussa 2011
Elokuu 2011. Perheen kanssa Aulangossa. Kuvassa Minä ja Lily
Elokuu 2011. Perheen kanssa Aulangossa. Kuvassa Minä ja Lily
Juhannus heinolassa 2012
Juhannus heinolassa 2012
Kreikka elokuu 2012
Häämatka – Kreikka elokuu 2012

Aiempaan postaukseen oli tullut paljon mukavia matka ideoita, kiitos jokaiselle kommentoineelle. Kyselin matkavinkkejä lapsiperheen matkailuun. Kesällä olisi tarkoitus tehdä retki koko perheen kanssa jonnekkin ja nyt on paljon erilaisia ideoita, joita alan tässä googlettamaan ja tutkimaan lähemmin. Lupasin arpoa SA-LI training paidan jokaisen kommentoijan kesken. Eilen äitienpäivä iltana suoritin arvonnan ja arpaonni suosi Alisaa:

Näyttökuva 2015-5-11 kello 11.00.01

Onnea Alisa! Eli laitatko Alisa mulle sähköpostiin sun yhteystiedot, niin voin laittaa sulle paidan postiin :) Sähköpostiosoitteeni on [email protected]

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Vanhoja lomakuvia – ja arvonnan voittaja”

  1. Heips!
    Paljonko oot painanu noissa vanhimmissa kuvissa? Itte oon sitä mieltä että oot niissäkin ollu hyvän näkönen,lihaksia ei erotu mutta kuvista selkeesti huomaa että et oo ollu mikään yltiöläski,ehkä normaalipainon ylärajalla.

    • Moikka ja kiitos :) Kivoja kuviahan ne on. Noi kaikki lomakuvat on otettu Lilyn syntymän (2010) jälkeen, jolloin olin jo saanut painoni jotakuinkin hallintaan. Noissa kuvissa vuonna 2011 paino jojoili kuitenkin 70-80kg välillä. 2012 aloitin sit salilla. Eli ikinä en ole ollut yltiöläski (kamala sana) mutta ennen tuota viimeisintä raskautta painoin yli 80kg joka tässä 169cm lihaksettomassa rungossa oli paljon sekin. Siitä elämänvaiheesta kuvia vanhoissa postauksissa ja tuolla sivupalkkissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta