Haluan rakastua liikuntaan uudelleen -nuoren naisen muutostarina

Seuraavaksi haluan esitellä teille tämän reippaan nuoren naisen Kirkkonummelta. Tämä nainen tuli asiakkaakseni alkuvuodesta:

”Haluan rakastua liikuntaan uudelleen ja tehdä kaikesta tästä elämäntavan. En jaksa jojoilla painoni kanssa joka vuosi!”

Lyötiin yhdessä suunnitelmat lukkoon ja ruvettiin helmikuussa hommiin. Tarkoitus oli löytää jälleen liikkumisen ilo ja tämän avulla saada kehonkoostumus muuttumaan. Tehtiin alkukuntosestit jotta sain tarkemman kuvan siitä mikä asiakkaan lähtötilanne on. Loin tämän pohjalta henkilökohtaisen treeniohjelman ja ruokavalion. Kerroin, että näillä ohjeilla saataisiin kunto kohenemaan, jotta tulevaisuus olisi jatkossakin kevyempi ja jojo laihduttaminen olisi historiaa. Asiakas on tehnyt määrätietoisesti töitä ja löytänyt jälleen liikkumisen ilon! Jo 3kk valmennuksen jälkeen asiakkaan kuntotestit parani yli puolella! Painoa on pudonnut -7kg, kehonkoostumus on muuttunut -rasvaprosentti pienenttnyt ja asiakas on energisempi. Onnellinen ja tyytyväinen asiakas on tämän työn palkitsevin asia!

Olet sinnikäs ja periksiantamaton kaunis nainen! Olen todella tyytyväinen saamiisi tuloksiin ja tekemääsi työhön! Täysillä eteenpäin vaan! ;) Kiitos että saan olla mukana tässäkin muutoksessa!

Alla vielä kertomus muutoksesta asiakkaan silmin:

PhotoGrid_1429345712227

”Ennen valmennusta olo oli turvonnut jatkuvasti ja syömiset olivat epäsäännöllisiä ja epäterveellisiä.  Valmennuksen aikana olen oppinut syömään säännöllisesti ja terveellisesti, sekä oppinut arvostamaan ruokaa ihan eri tavalla. Olo on kevyt, energisempi ja koko ajan haluaa vain parantaa omaa kuntoa sekä oppia uutta. Saran ansiosta olen päässyt tavoittelemaan unelmaani ja saanut hänen vuoksi myös toteutettua jo unelmiani paremmasta kunnosta, vaikka matkaa onkin vielä. Ilman häntä en olisi näinkään pitkällä. Valmentajani on sydämellinen ja aidosti välittää asiakkaan olosta ja haluaa auttaa ja keskittyä asiakkaaseen yksilönä ja täysillä. Sara on todella ammattitaitoinen ja tsemppaa, opettaa sekä neuvoo aina kuin on tarvetta, en vaihtaisi valmentajaani kenenkään toiseen. Hän on sopivan tiukka ruokavalion ja treenien suhteen, niin tiukka että tuloksia tulee varmasti. Yhteistreeneistä saa aina kaiken irti! Aion jatkaa valmentajani kanssa unelmieni toteuttamista, kunnes saan ne toteutettua!”

sara

4 vastausta artikkeliin “Haluan rakastua liikuntaan uudelleen -nuoren naisen muutostarina”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta