Osallistu ja voita SA-LI training paita

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja voittaa! Olemme perheen kanssa tekemässä kesälomalla kokoperheen yhteisen matkan ja emme osaa päättää olisiko matka kotimaanreissu, vai esim laivamatka etelänaapuriin, vai ihanko kauemmaksi aurinkorannoille. Onko sinulla kokemusta jostain mielettömän ihanasta lomasta, jonka tarinan haluaisit jakaa kanssani.

Osallistut paita kilpailuun jättämällä kommenttiboxiin ehdotuksen lomakohteesta. Mikä on ollut sun mielestä hyvä lomakohde, tai jos olet kuullut jostain ihanasta paikasta, niin kerro!  Jos on hyviä lomatarinoita, niitäkin saa jakaa! :) Kiitos jo etukäteen hyvistä vinkeistä ja tsemppiä kilpailuun! Arvon paidan äitienpäivänä, eli 10.5 sunnuntaina, klo 20 :)

Näyttökuva 2015-4-12 kello 16.35.08

sara

35 vastausta artikkeliin “Osallistu ja voita SA-LI training paita”

 1. Iik apua, pistit pahan. Mä olen todella lomafani. Ihan mikä tahansa loma mihin tahansa saa mun fiilikset ihan kattoon. Oli se sitten hotelliyö omassa kaupungissa, viikonloppu mökillä tai pari viikkoa Egyptissä, kaikista saan kauheet fibat päälle :D nyt tulevalle kesälle haaveilen sellasta kotimaa touringia lasten kanssa. Käytäis kaupungeissa missä ei muuten tule käytyä ja yövyttäis leirintäalueilla ym. Parin viikon päästä mennään laivalle ekaa kertaa muksujen kanssa ja sekin on jo tosi siistii :) myös espanjassa oli huikeen kivaa lasten kanssa, varsinkin kun mun vanhemmat oli naapuri hotellissa niin saatiin vapaa-aikaakin miehen kanssa. Kaikki lomat ja arjesta poikkeava on vaan niiiiin mun juttu <3

 2. Heippa!

  Voin lämpimästi suositella Kreikan Lefkasta ja erityisesti pientä kylää nimeltä Nidri. Meno on sopivan rauhallista, ihmiset käsittämättömän mukavia ja vilpittömiä ja ruoka edullista, mutta ensiluokkaista. Turisteja on, mutta miltään rysältä kohde ei todella tunnu. Nidrissä on mahdollisuuksia vuokrata pyöriä ja pieniä veneitä edullisesti sekä lähteä erilaisille venereissuille, joilla pääsee snorklailemaan kirkastakin kirkkaanpiin vesiin. Rannat ovat lapsiperheille soveltuvia ja ihanan matalia. Saari on ympäri noin 70 km, joten sen sopukat ja mahtavat maisemat ehtii upeasti koluta viikonkin reissulla. Intoa lomasuunnitteluun!

 3. Mun lomavinkkini liittyy monipuoliseen, luonnonläheiseen ja helposti saavutettavaan matkakohteeseen, nimittäin Ahvenanmaahan! :) Muutaman tunnin laivamatkan päästä löytyy saariston kokoon nähden yllättävänkin paljon kaikenlaista puuhaa aina rannalla lojumisesta ja auringon ottamisesta pyöräilyyn, vaeltamiseen ja muihin aktiviteetteihin uskomattoman hyvää ruokaa unohtamatta! Pääsaaren ohella myös pienemmät saaret ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia ja tekemistä löytyy takuuvarmasti kaikille lapsista aikuisiin :)

 4. Vierumäen perhe on paras- kurssit on aivan mahtavia lomia koko perheelle. Ollaan oltu monta kertaa sekä kesällä, että talvella suosittelen lämpimästi. Ulkomaan kohteista esim mallorca on ihana kohde koko perheen lomailuun.

 5. En oo ite päässy ulkomaille ollenkaan, joten oma suositukseni menee Kalajoen Hiekkasärkille.. :) Meillä oli siellä mökki vuokrattuna pari kesää sitten ja ite ainakin nautin siitä reissusta.. :) Aktiviteetteja löytyy ja maisemat ovat aivan ihanat.. :)

 6. Suosittelen naapurimaa-Ruotsia, shoppailua, kuitenkin toivottavasti lämpöä, tuttu kieli (ja englannillakin pärjää ;)), lähellä ja paljon puuhailtavaa. Kålmårdenin eläintarha, Tukholma… mitä kukin haluaa, sopii lapsiperheille reissuksi ja ihan vaikka omaan lomaan :)

 7. Mä suosittelen Porin Yyteriä, sie on hieno iso hiekkaranta ja mahtava kylpylä jossa me oltiin viime kesänä perheen kanssa lomailemassa! :) Mutta jos haluatte laittaa aivot narikkaan ja päästä hetkeksi ihmisten keskeltä pois, niin suosittelen vuokraamaan mökin järven/meren rannalta ja viettämään sie viikon. Meidän perheen joka vuotiseksi tavaksi on jäänyt se, että lähdemme kesällä viikoksi mökille nauttimaan luonnosta ja hiljaisuudesta, sen jälkeen on taas mukava palata arkeen ja ihmisten keskelle :)

 8. Moi! Aivan pakko kommentoida, koska tuo paitaa ja sun logo ovat niin tyylikkäät,että mieluusti hikoilisin tuollasessa. Meidän perheen ykkös kohde suomessa on ehdottomasti kalajoen hiekat. Upeita maisemia ja hiekkaa epä supmalaisittain silmän kantamattomiin. ☺ Lapset jaksavat leikkiä hiekassa ja vedessä aamusta iltaan.

 9. Suosittelen itse lapsiperheelle aina vaasaa :) kaupunki itsessään on mielestäni todella kaunis ja näkemisen arvoinen ja lapset pitää tyytyväisenä siellä sijaitseva vaasalandia sekä vesipuisto :)

 10. Suosittelen ihan superlämpimästi Gotlantia! Siellä on varmasti myös lasten kanssa kivaa tekemistä vaikka mitä, mm. Lummelundan tippukiviluolat sekä Peppi Pitkätossun talo vesipuistoineen. Hiekkarannat on siistejä ja valkohiekkaisia, auringonpaiste on takuuvarma ja luonto on pirun hieno! Oltiin kaveriporukalla siellä viikko pari vuotta sitten, vuokrattiin mökki ja viihdyttiin kovasti. Mentiin lentäen, lennot maksoi jotain kahdeksankymppiä per hlö ja kesti noin 45 minuuttia. Aivan huippu lomakohde kelle tahansa, ei pelkästään Janssonin ja Jungstedtin Gotlantidekkarien ystäville :)

 11. Mun mielestä kaikki perhelomat ylipäätään on tosi kivoja, ja niitä kaipaa tälleein nuorena-aikuisena jo tosi paljon! Varmaan yks unohtumattomimmista reissuista oli kun eka lennettiin Norjan Osloon, josta otettiin vuokra-auto alle ja ajettiin Norjan länsi-osassa sijaitsevaan Bergeniin, joka on tosi kaunis satamakaupunki. Siinä ajomatkalla on tosi upeet näkymät ja paljon upeita vuonoja. Tais olla jopa yks opastettu reitti pysähtymispaikalta ihan mahtavan näköselle vesiputoukselle! Matkalla on kanssa kaikkia ihania pikkukahviloita, ja norjastahan saa ehkä maailman parasta jäätelöö (sen perässä voiki jo vaihtaa maata:D). Bergenissä (http://www.kalevatravel.fi/sites/default/files/styles/fiiliskuva/public/media/Matkapaketit/Eurooppa/Norja/Bergen/norja-bergen.jpg?itok=c8u3w1j8) on siellä ns. ylhäällä semmonen näköala paikka, missä näkyy koko kaupunki ja merelle. Siellä on ravintola ja kahvila (ellei pariki). Norjassa on kanssa tosi hyvät kalaruuat, eikä muutenkaan oikein pahaa sanottavaa löydy. Yks toinen hyvä matkakohde on kanssa Pariisi, joka on upee kaupunki kanssa ja ruuat samoin. :-) toivottavasti löydätte jonkun kivan matkakohteen perheelle!

 12. Ehdottomasti suomen sisällä pyhätunturi! Se kaunis maisema ja rauhallisuus ,raikas ilma ja upeat lenkki ja patikointi maastot . Siellä mieli lepää ja tulee aidosti nautittua perheestä,omasta ajasta ja luonnosta. Käymme siellä 2 kertaa vuodessa ja on kyllä sen 1000km per suunta arvoinen ! Suosittelen lämpimästi !:)

 13. Moi!
  Ulkomaille suunnatessa suosittelen suht lähellä (lyhyet lehtomatkat) ja edullinen Turkki ja sieltä Side. Oltiin viime vuoden toukokuussa siskon ja kahden muksun (6&10v) kanssa. Hotellina otettiin All inclusive. Itte oon aina ollu vähän jopa niitä vastaan kun kivempi syödä ulkona jne mut toihan olikin ihan suunnattoman kätevä systeemi varsinkin lasten kanssa kun kaikki ruoat oli ns. näytillä niin helpompi lastenkin syödä ja maistella erilaisia juttuja. Siden kaupunki oli kiva pieni, aika vanhan oloin kaikkine raunioineen. Tykkäsin.
  Ja lämmintä oli vaikka olikin toukokuu. Loppukesää kohti vaan lämpenee :)

 14. Moi! Pakko suositella Vaasaa! Aivan ihana kaupunki varsinki kesällä. Sieltä löytyy mun lapsuuden parhaat reissumuistot. Vaasalandia ja tropiklandia (en tiiä miten kirjotetaan oikeen:D) on ihan täydellisiä lapsiperheen paikkoja. Lapset pääsee lähes joka laitteeseen, ja touhuamista riittää ihan koko päiväksi. Paikka on itessäänki jotenki nii ihana ja kotonen ja lapset viihtyy varmasti. Vaasa on muutenki tosi kaunis kaupunki ja entiiä tuntuuko musta vaan sitä mutta sielä on kyllä aina hyvä sää! Siellä voi yhdistää helposti ranta- ja kaupunkiloman. Keskustan läheltä löytyy monta ihanaa hiekkarantaa ja kaupungissa hyvät shoppailu mahdollisuudet. Edelleen Vaasaan on joka kesä päästävä, sielä on kesäsin aivan ihana fiilis, suosittelen lämpimästi! :)

 15. Itse suosittelen Barcelonaa, sieltä pääsee nopeasti halutessaan vaikka rannalle ottamaan aurinkoa ja kuitenkin kaupunki ajanvietteineen ja kulttuureineen on samalla läsnä :)

 16. Lissabonista on ihanat kesälomamuistot. Edullinen ja kaunis kaupunki, helppo liikkua ja kiva eläintarha. Ja avain erityisesti päiväretki esim. junalla Sintraan, jossa satumainen palatsi, upea luonto ja maisemat kantavat kauas.

 17. Täältä pointsit myös Lefkasin Nidrille. Edellisvuonna oltiin kolmen lapsen kanssa. Sopivan pieni kylä, jossa helppoa ja turvallista lasten kanssa. Päiväksi vuokrattiin moottorivene jolla ajelimme ihanille saarille ja nautimme upeista ”yksityis” rannoista. Toisena päivänä vuokrasimme pikkuauton jolla köröttelimme vuoristoteitä. Matkan upein kohde oli Porto Katsikin ranta, jota hienompaa en ole koskaan nähnyt

 18. Minä suosittelisin Ahvenanmaata ja Maarianhaminaa! Saisitte sitä paitsi melkein kaksi reissua yhdellä iskulla, nimittäin myös laivareissun ja sitten kauniin Affenanmaan. Sinne kannataamennä esim kesällä siihen aikaan, kun siellä on Jenkkiautojen kokoontumisajot. Paljon katsottavaa, komeita autoja ja tapahtumia ja toisaalta voi majoittua rauhassa kivaan mökkiin ja uida mielin määrin. Tosin -saattanee tuo viikonloppu olla jo mökkien osalta aika täys!
  Lomaa on aina kiva miettiä :)

 19. Täältä myös suositukset kotimaan kohteelle eli Ahvenanmaalle. Pienessä paikassa oli niin paljon ihmeteltävää, että allekirjoittaneelle tuli jopa halu muuttaa kyseiseen paikkaan joskus. :) Ihania kuljettavia katuja ja kauppoja tutkittavaksi, ulkoilumahdollisuudet aivan täydelliset ja varmasti lapsetkin viihtyy! Pienet etäisyydet paikasta toiseen ja tuskin on turistiruuhkia. Omat kokemukset tosin toukokuun aikana tehdyltä reissulta!

 20. Kotimaassa Tahko ja Vuokatti jos haluaa aktiivilomaa. Jos hakuaa lähteä ulkomaille niin läheltä Tukholma ja Tanska/Saksa akseli. Paljon parjattu Alanya-edullista ja yhdet siistimmistä rannoissa missä olen koskaan ollut.

 21. Käykää ehdottomasti Ähtärissä lasten kanssa,Ähtärin lähellä on pieni majoituspaikka nimeltä Valkeinen.Siellä on kiva isäntäpariskunta lapsineen,koiria,kissoja yms.
  olen itse käynyt siellä kerran kesässä vaikka ei lapsia olekaansamalla kannattaa piipahtaa tuurissa,jossa heinäkuussa on ilmainen Tivoli lapsille

 22. Itselleni on lapsuudesta yksi kesäinen perheloma jäänyt parhaiten mieleen, nimittäin mökkiloma Ahvenanmaalla :) ihanan idyllinen, pieni matkakohde, jossa tekemistä piisaa aina pyöräilystä, rannalla hengailusta ja shoppailusta linnakierrokseen. Matkan kruunaa maailman paras pannukakku! :) matkalla pääsisitte lisäksi laivalle.

 23. Meidän perhe on hylännyt pakettimatkat ja siirtynyt omatoimimatkailuun. Ulkomailta, esim. Espanjasta ja Kreikasta, löytyy paljon edullisia taloja vuokralle. Viikon vuokra on muutamia satasia, monesti edullisempi kuin hotellit. Tähän päälle vain lennot jotka nekin on helppo kilpailuttaa :)

  Omassa talossa saa rauhassa puuhailla oman perheen kesken ja ruokapuolen kanssa on helppoa kun voi itse kokkailla. Toki välillä on hyvä käydä paikallisissa ravintoloissa myös :)

 24. Oma ykkössuosikki so far on ehdottomasti Israelin Eilat. Upeat rannat, kirkkaakin kirkkaampi vesi (jo uimarannassa snorklatessa näkee KAIKEN värisiä kaloja), hyvää ruokaa ja hyvät shoppailumestatkin. Itselle jäi ikuisesti mieleen mm. delfiinien kanssa uiminen, ravintola, joka sijaitsee veden alla ja näet siis kalat kaiken aikaa, sukellusveneellä yli 60 metrin syvyydessä käyminen, sukeltelu ja Jeeppi-hurjastelut keskellä autiomaata. Mikäli haluaa, päivän reissuille on helppo mennä Egyptin puolelle tai Jordanian Petraan. Jerusalem toki myös mahtava, vaikkei uskonnollinen olisikaan.

  Vaikka Eilat onkin Israelissa, on Eilatin ja muun Israelin välissä 200 km autiomaata ja Eilat on länsimaisempi kuin muu osa maasta. Siistimpi, viihtyisämpi, kaiken kaikkiaan vaan ”mukavampi” matkakohde, etenkin koko perhettä ajatellen. Itse olen siis ollut teini, kun perheenä tuolla lomailtiin ja vieläkin hyvät muistot, taitaa olla koko perheen lempipaikka ja paljon on reissattu.

  Bonuksena se, että Israelissa sataa n. 4 päivää vuodessa, eli rantakelit on aikalailla taatut, mikäli auringosta tykkää ;)

 25. Parhaimmat lomakokemukseni olen viettänyt hawaijilla sekä Dubaissa, suosittelen ehdottomasti! Täysin eri maailmoissa sielä eletään :) lähempää suosittelen dublinia ja kotimaasta Naantalia!

 26. Kotimaan suosikkini on ehdottomasti Kuusamo! Rukan alueella loistavat ulkoilumahdollisuudet ja lähimailla myös kaikkea mukavaa lapsille. Koira- ja karhutarha esim. :)
  Ulkomaan suosikkeja on monen monta mutta lasten kanssa lähtiessä lemppari varmaan Puola. Lyhyt lento ja suhteellisen edulliset hinnat!

 27. Portugalia voin suositella lämpimästi ja olen myös kuullut Kroatian Split kaupungista paljon hyvää. :)

  Portugalissa olimme viime syksynä viikon ja paljon jäi kyllä näkemättä ja kokematta mutta aivan ihanat ruuat ja todella edullista shoppailla näin shoppailufriikkinä ja vaikkei aivan rantalomakohteesta olekkaan kyse pääsimme kyllä vai 20min ajomatkan päähän nauttimaan ihanasta hiekkarannasta :)<3

 28. Tuo lomapaikan valinta on aina vähän makuasia, mutta mä tykkäsin ihan hirmuisesti, kun n. 3 vuotta sitten mentiin tyttären kanssa iltalaivalla Tukholmaan. Meitä oli vastassa perhetuttava, joka on asunut Ruotsissa jo yli 20 vuotta. Menimme hänen luokseen ja iltasella lähdimme lentokentälle ja lensimme Kööpenhaminaan. Siellä olimme 3 yötä, jonka aikana kävimme mm. ihastelemassa pientä merenneitoa, Tivolissa, Nyhavnissa jossa on niitä ihastuttavia erivärisiä taloja ja ihania ravintoloita, kaupunkikierroksella hop-in-hop-off-bussilla, jossa näimme kaikenlaista tuosta ihanasta kaupungista!! Se oli ikimuistoinen ja hauska reissu, tytärkin 4-vuotiaana viihtyi hyvin. Toinen mielenkiintoinen kohde olisi etelä-Ruotsi, jonne olisi tarkoitus päästä seuraavana kesänä. Ja miksei tämä Turun aivan huikaiseva saaristo tarjoile hienot lomailupuitteet :)

 29. Mä suosittelisin Haminaa! Siellä on nähtävyyksiä joka nurkalla ja joka paikkaan pääsee melkeempä kävellen keskustan alueella että ulkoilmaa ja liikuntaa saa sopivissa määrin + kulttuuripläjäys samalla :) Haminassa on helppo tehdä aamulenkitkin kun siellä on niin paljon niitä ympyräkatuja, että ne kun vetää ympäri niin saa hyvän happihyppelyn aikaan :) Siellä on myös uusi hieno uimahalli tehty kesällä ja torin vieressä on hotelli, jossa on hyvä aamupala ja torilta saa haettua aamulla heti herättyä esim. mansikoita ym. hedelmiä. Sitten voi mennä Haminan sataman alueelle katsomaan upeaa merta ja juomaan vaikka kahvit. Satamassa myös näkee missä se iso puinen Minna äkkijyrkän lehmä on ollut ennen kuin Aira Samulin otti sen hoiteisiinsa + siellä on myös pieni Pelle Miljoonan patsas siellä hiekkarannan kivikossa :D

 30. Heips, meidän lapsiperhe retkeili viime kesänä kotimaassa. Idyllinen Ahvenanmaa (tsekkaa Kvarnbo B&B) laivamatkoineen tuntui lapsesta ihan ulkomaanreissulta ja Imatralla oleva Holiday Club Saimaa oli taas monipuolisten tekemisten ansiosta aktiivilomailijan unelma. Jos mieli haikaa etelänrannoille ja haluaa paketin, suosittelen lämpimästi Tjäreborgin Sunwing-ketjua, jossa lapsiystävällisuus on hiottu huippuunsa, olemme ehtineet koluta kyseistä ketjua useamman paikan verran (Rhodos, Kypros ja Thaimaa), joista kaksi ekaa soveltuu näihinkin vinkkeihin. Kivoja lomasuunnitelmien tekoa ja kiitos inspiroivasta blogista :)

 31. Mä tykkään Legoista ja lapset tykkää Legoista, joten tänä kesänä on suunnitelmissa pyhiinvaellusmatka Legolandiaan Tanskaan – se voisi käydä teidänkin perheelle? En ole siellä vielä käynyt, joten en varsinaisesti pysty sitä suosittelemaan, mutta siinä voi yhdistää laiva- ja automatkailun, ja jos aikaa ja intoa on, niin voi piipahtaa pidemmälläkin Tanskanmaalla :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta