Arkeen pukeutuminen

20150430_110916

Treenilegginssit jalkaan ja verkkarit päälle. Oma toppi ja huppari niskaan ja miehen lämpöinen huppari siihe vielä päälle. Lippis päähän, aurinkolasit silmille ja reppu selkään. Olen valmis lähtemään salille.

20150430_102304

Mä olen todella mukavuudenhaluinen pukeutumisen suhteen, enkä tykkää käyttää vaatetta joka kiristää ja puristaa, hankaa tai hiertää. Mitä väljempi ja kevyempi ni sen parempi. Mua ei juurikaan haittaa, että onko ne vaatteet mageen näköisiä tai just viimeisen päälle in. Saatan vetästä päälle sekaisin omia ja mieheni vaatteita, vaikka ne onkin monta kokoa suurempia kuin omani. Ei se oo niin justiinsa, kunhan en palele ja tiedän pärjääväni niillä vaatteilla koko päivän.

Tottakai kireitä, mutta mukavia ja istuvia vaatteita on myös olemassa. Treenaan mm. usein pitkissä leggareissa, joissa olo on kun ei olisi vaatteita ollenkaan. Housuissa on hyvä olla korkea vyötärö, jotta vatsa pysyy kokonaisuudessaan housujen sisällä. Inhottaa jos leggarit puristaa niin, että jenkkakahvojen kohdalta kiristää. Mulla tulee usein jopa pahaolo ja vatsa kipeäksi, jos tossa alavatsan päällä on jotain mikä puristaa. Yleensä treenaan pitkähihaisessa ja sit kun tulee lämmin niin pitkähihaisen voi ottaa pois. Lihaksetkin lämpenee nopeammin kun on enemmän päällä. Treenitoppi on myös hyvä olla mukava. Ihan kamalaa jos rinnan alta puristaa tai epäkkäisiin painaa liian kireät liivit. Töihin pukeudun oikeastaan aina treenivaatteisiin, joten niiden on oltava mukavat, joissa jaksaa pitkän päivän ohjata asiakkaita. Mä todellakin suosin mukavaa pukeutumista.

Nyt Malmille treenaamaan itselleni vappu jalat! Voi olla että pariin päivään ei taas kävellä :) Ihanaa Vappua kaikille!

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta