Salin rumin muija

Minkälainen treenaaja olet? Treenaatko salilla verenmaku suussa? Puhisetko ja puuskutatko? Vai osaatko treenata ihan hissukseen naama peruslukemilla? Itse tiedän, että mä välillä vähän puhisen… välillä ;) Mä kun treenaan omalla työpaikallani, niin olen yrittänyt kuitenkin hieman hillitä äänen käyttöä ja päättänyt välttää niitä kovempia synnytyssalin toimintaa muistuttavia ääniä :) Ihan vain huomioidakseni vähän vanhemmansukupolven ihmiset. Just lähinnä siks että se on mun työpaikka. Joku saattaa häiriintyä ja ku meidän sali on kuitenkin ihan perus sali, jossa käy laidasta laitaan ihmisiä – junnuista senioreihin. Välillä ku näen, että on hiljaista ja salilla ei ole treenaamassa muita ihmisiä, niin saatan revitellä, sillä hapen ja äänen oikein käyttö tuo kummasti lisää voimaa vikoihin toistoihin, kannattaa joskus kokeilla :)

Tässä alla muutama kaamea kuva mun treeni ilmeistä jotka taltioitu kameralle. Kuvat on otettu kuvankaappauksella eilen kuvatusta hauis treenistä. Ei kyllä mikään salin prinsessa noilla ilmeillä. Jäätävän ruma muija, mutta antaa olla, tollanen mä oon :) Ja pääasia että treeni kulkee, näyttipä sitten miltä tahansa ;)

Screenshot_2015-04-08-16-03-19

Screenshot_2015-04-08-22-12-53

Screenshot_2015-04-08-22-13-13

Screenshot_2015-04-08-22-13-53

Screenshot_2015-04-08-22-14-30

Screenshot_2015-04-08-22-15-16

Screenshot_2015-04-08-20-37-36

Screenshot_2015-04-08-20-37-26

Screenshot_2015-04-08-20-37-06

Screenshot_2015-04-08-20-36-14

Screenshot_2015-04-08-20-35-49

Screenshot_2015-04-08-20-32-30

Screenshot_2015-04-08-20-32-19

 

Toi kauhunaama koki eilen muodonmuutoksen ku kävin vihdoin ripsihuollossa (instagrammissa siitä päivitystä) Johan siinä meni yli 7 viikkoa edellisestä huollosta :) Laitoin ripset kuntoon viimeks helmikuussa sinne mun kolmekymppisille, mutta mulla kyllä pysyykin ihan nätinä nää aina sen 5-6 viiķoa. Eräs tyttö helsingissä kaupan kassallakin kysyi 2 viikkoa sitten että missä oon käyny laittamassa mun ripset ku on niin nätit. Vastasin ylpeänä ja kerroin että no on nää jo yli 5 viiķoa ollut, mutta näyttää ku olis vasta laitettu. Se ei meinannu uskoa että on ollu jo yli tavallisimman huoltovälin ja jatkoi ripsien kehumista :) Nice! Mulla on ihan paras ripsienlaittaja ;)

Puhinaa sinunkin torstaihin! Kohta on tääkin viikko taputeltu, ennenku on taas viikonloppu! Pus.

 

sara

11 vastausta artikkeliin “Salin rumin muija”

 1. Ihmiset on kaikki erilaisia… mutta itestä kyllä tuntuu että jos reenaa naama peruslukemilla ja puhisematta, reenaa aivan liian pienillä painoilla. Jos raskailla painoilla mennään ja maksimeja vedetään, niin kyllä mun naama ainakin vääntyilee ja puhina käy : )

 2. Hauskoja kuvia! :) Olen miettinyt tuota rannetuen käyttöä, että mihin se auttaa tai onko niitä hyvä käyttää? Suositteletko tavis sali naikkoselle rannetukia? :)

 3. Mä näytän kans just tuolta!! Välillä ihan hävettää… tosin samaan aikaan treenailee aikalailla tutut naamat, joten ne on jo tottunu. Mutta ainahan siellä uusiakin mahtuu mukaan – ihmettelemään. :) mutta mukavaa on ja joo, koitan minäkin vähän rajoittaa!! Pakko. Mutta TOISAALTA: musta on kiva kattoo sellasia muitakin ihmisiä jotka treenaa tosissaan ´, kovaa ja irvistykset naamalla. Ne ainakin ymmärtää!!

 4. Kylläpä piristit mun päivää noilla kuvilla :D itse näytän varmasti yhtä kauniilta ;) Kuulokkeet korvilla niin ei edes kuule omaa puhinaa ja ähinää :)

 5. Hhaha huippuja kuvia! Kuulokkeet tosiaan peittää pelottavasti omatkin puhinat, mutta ei mulla sen kummemmin mitää ääntä lähde, puhinaa vaan :D

 6. Ihan huippuja noi sun ilmeet!:D Muistuttaa kovasti omaa naamataulua, kun treenataan kunnolla!;) Salilla ei tosiaan oo mikään prinsessafiilis!:D

 7. Aivan huippuja nää sun ilmeet!! ;D

  Mutta pakko kyllä nutista noista rannetuista! Hassua miks porukka käyttää niitä- tai vetoremmejä. Eihän ne ranteet koskaan vahvistu jos niitä aina tuetaan? Ja grippi nyt ei ainakaan kehity millään jos vetoremmejä käyttää :D !

  • Hups. Empäs huomannu kattoo edellistä kommenttia ni tuli vähän vahinko plagiointia tässä :”D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta