SA-LI training is here

PhotoGrid_1428053452200

Viimein se on valmis! Oman toiminimen nimen keksiminen vei kuukausia aikaa ja välillä tuotti minulle harmaita hiuksia. Halusin että nimestä tulee ilmi mun ammatti ja samalla siinä voisi jollakin tavalla olla osa minua. Ja mikäs sen kätevämpi kuin oma nimi osittain upotettuna logoon. Logostakin tuli just sitä mitä halusin, kiitos iskä <3 Nettisivut ja blogi kokee pienen muodonmuutoksen myös lähiaikoina, joten pysykää kuulolla!

Työskentelen siis kuntosalilla omavalmentajana ja syvennän tällä hetkellä opintojani Lapin Urheiluopistossa. Valmistun marraskuussa 2015 fitness -ja ravintovalmentajaksi. Oletko sinä harkinnut henkilökohtaista valmennusta? Haluisitko tutustua lähemmin treenaamiseen, mutta et tiedä mistä aloittaa. Onko ruokailujen kanssa ongelmia? Jos kaipaat apua liikunnan, hyvinvoinnin ja ruokailun parissa, ota yhteyttä, niin katsotaan miten voisin olla avuksi.

[email protected]

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille ja kohtuudella niitä suklaamunia ;)

sara

11 vastausta artikkeliin “SA-LI training is here”

  1. Wau hieno logo! Kerro joskus vähän tarkemmin mitä tuommoinen henkilökohtainen valmennus tarkoittaa ja suunnilleen hintaa tai muuta lisäinfoa sellaisille ketkä ei tiedä.

  2. Moi Sara! Täytyy nyt heti ensiksi alkuun vähän ylistää sua. ;) Seuraan sua ig:ssa, ja oot kyllä niin mahtava paketti. Oot jotenkin ”normaali” ja yksi meistä tavallisista tallaajista, ja olet kuitenkin onnistunut saavuttamaan yhden unelmasti (kisaaminen) ja näytät vaan niin hyvältä etten kestä! :D Sun kroppa on just sellainen, minkä haluaisin, tosi paljon. Olet niin sopusuhtainen ja ihanan lihaksikas, rasvat just sopivalla tasolla. :)

    Saisko postausta siitä, miten tällä hetkellä treenaat ja syöt? Mikä salijako, onko jotain alueita joita painotat, entä ruokavalio? Plussilla vai miinuksilla, vai tasakaloreilla? Ei siis tarvii tietenkään tosi tarkasti avata, niinkuin kukaan ei ikinä teekkään, olisi vaan mielenkiintoista tietää millaisilla elämäntavoilla tota kroppaa kehität. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta