Ei sen näin pitänyt mennä!

20150319_110040

Viimeinkin istun junassa. Ei mennyt eilen ihan niinku strömsössä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan mun olisi pitänyt saapua nyt tänään torstaina aamulla klo 10.40 Rovaniemelle. Mutta tuli pari muuttujaa…

Heräsin aamulla Helsingin Hakaniemestä. Anteeks mistä? Hieman piti hieraista silmiä ennen kun nousin ja tajusin. Aluksi mietin että missä mä oikein olen?? Nousin ja laahustin eteiseen ja sieltä kylpyhuoneeseen. Nice, missä mun laukku ja hammasharja ja ja ja!!!??? Ainiin… raahauduin keittiöön. Availin kaappeja ja silmiä samaan tahtiin. Väsytti. Eilinen venyi normaalia pidemmäksi. Keitin puuron ja katsoin aamu tv:tä. Silitin vieressäni kehräävää raidallista kissaa, samalla kun odotin että puuro jäähtyy. Puin päälleni ja lähdin ulos. Ärsyttävä pikku pakkanen kirveli unisia silmiä ja kirosin ääneen kuinka mun hanskat mukavasti lämmittää mun laukussa ja laukku ei ollut mukana. Hyppäsin ratikkaan. Suuntasin juna-asemalle. Kaivoin kännykän taskusta ja samalla käteen tarttui avain. Tiesin että avain oli erääseen säilytyslokeroon.

Hyppäsin pasilassa pois ratikasta. Mietin miten epäilyttävän näköinen olen, etsiessä avaimeen sopivaa kaappia aikaisin aamulla Pasilan juna-asemalla. Vihdoinkin oikea kaappi löytyi. Ja niin löytyi mun matkatavaratkin. Jes! Nyt viimein istun junassa ja puputan eväitä samalla kun kirjoitan. Nam, riisikakkuja ja leikkelettä. Aurinko paistaa ärsyttävästi kohti, mutta mun takana istuva nainen ei halua sulkea verhoa, koska ei näe muuten maisemia. Reilukerho.

No mutta mistä mä aamulla heräsin ja miksi? Ja miks mun laukku oli jossain rautatieaseman epäilyttävässä säilytyslokerossa?

Oltiin tyttäreni kanssa eilen Helsingissä Hartwall areenalla katsomassa Katy Perryn konserttia. Olin laskenut, että ehtisin klo 22 lähtevään yöjunaan, kohti pohjoista, mutta laskin iiihan väärin. En ole vuosiin käynyt missään keikoilla, joten en yhtään muistanut että miten pitkään ne saattaa kestää. Ovet aukesi jo klo 18.30, mutta itse super stara aloitti esiintymään vasta klo 21 jälkeen. Lämppärinä esiintyi Charlie xcx ja hänen esitys loppui klo 20.30. Siinä vaiheessa tiesin että en mitenkään ehdi kympin junaan. Halusin kuitenkin katsoa tyttäreni kanssa koko konsertin. ”Nyt pitää keksiä uusi suunnitelma -ajattelin, ja soitin vr:lle ja onneksi selvisi että junan alkuperäisen lähtöajan jälkeen on 24h aikaa muutta lippua ja junaa. Katsottiin rauhassa hyvä keikka alusta loppuun asti. Tyttäreni haettiin keikan jälkeen isänsä luokse ja minä päätin että kysyn mahtuuko mun äidin sohvalle nukkumaan. Tiesin että seuraava pohjoisen juna lähtee aamulla aikaisin Helsingistä, niin mäntsälään matkustaminen yöllä muutamaksi tunniksi ei houkuttanut.

Kävin siis äidin luona nukkumassa ja nyt uusi yritys päästä kouluun. Jos kaikki menee niinkuin nyt suunnittelin, olen iltapäivällä Rovaniemellä. Laukku oli säilytyksessä, että mun ei tarvinnut kantaa sitä sinne Hartwall areenalle mukana. Loppuviikon tavaroiden kantaminen mukana ei oo ihan pala kakkua :)

PhotoGrid_1426337927198

Reissun aloitus ei mennyt ihan niinku olin suunnitellut. Matkasuunnitelmat meni täysin uusiksi, mutta ei haittaa. Odotan malttamattomana että pääsen perille ja näen koulukavereitani. Meillä on mukava jakso tiedossa, harmi että en näille aamun tunneille ehdi.

Heittäkää ilmoille jotain hyviä sarjoja tai ohjelmia joita voisin tässä matkalla tuijottaa. Tai jos tulee jotain hyvää luettavaa mieleen niin laittakaa linkkiä. Kuinkas teillä on tämä viikko sujunut? Aurinkoa ainankin piisaa, joka piristää mieltä :)

 

sara

3 vastausta artikkeliin “Ei sen näin pitänyt mennä!”

  1. Sun elämä on nii ihanan oloista.. Seurannu sua jo pitemmän aikaa instagramissa ja en voi sanoa muuta sanoakko että elät mun unelmaa :-D oon 18v ja haluaisin samantyylisen elämän tulevaisuudessa ku sulla! oot joka kuvassa niin onnellinen, sulla on ihana lapset, mies ja koti. Teet kuntosalilla töitä ja oot ite niin upeassa kunnossa.. God I’m jealous ;-) en halua olla liian utelias mutta mietin tässä omia opiskeluitani nii tienaako sillä riittävästi et tekis salilla töitä? Pakko ei ole vastata :-) mutta keep going, u are awesome <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta