Tasasen varmaa

Täällä ollaan, tosin pieni hetki mennyt viime kirjoituksesta. Syyksi ilmoitan ihan rehellisesti kiireen. Vapaa-aika on ollut kortilla, tai siihenkin voisi todeta että: valintojen maailma. Moni liikunta alalla työskentelevä varmasti allekirjoittaa tämän saman alukuvuoden kiireen. Vuoden vaihteessa asetetaan uudenvuoden tavoitteita paremmasta seuraavasta vuodesta ja aletaan rakentaa sitä kuuluisaa kesäkuntoa. Me kuntosaleilla ja liikunnan parissa työskentelevät autamme jokaista halukasta vuorollaan pääsemään kohti tavoitteita. Kalenterini on ollut täyteen buukattu jo joulukuusta. Nyt huomaa että pikkuhiljaa alkaa hiljenemään. Kuntoiluaalto menee hetkeksi ohi ja asiakkaat ”pärjäävät” jonkin aikaa omillaan. Tämä on ensimäinen viikonloppu pitkästä aikaa kun en ole esim töissä, tai koulutehtävien kimpussa.

PhotoGrid_1424241878461

Viime viikonloppuna oli töitä ja lauantaina käytiin mun läheisten kanssa syömässä ja samalla hieman juhlimassa mun 30v synttäreitä. Jäätiin mun miehen kanssa helsinkiin yöksi ja lapset oli hoidossa. Ilta oli mukava, mutta kyllä sitä huomaa että ei toi kaupungilla hengailu yömyöhään ole enää mun juttu. Alkuilta meni ihanasti hyvin syöden, mutta kun kello läheni puoltayötä, niin aloin jo kaipaamaan kotiin vällyjen väliin. Ja niin me sitten tehtiin. Kun mentiin aikaisin nukkumaan, niin aamulla oltiinkin sit mieheni kanssa aikaisin hereillä ja käytiin helsingin kaduilla kävelemässä aamulenkki. Sattui sopivasti ihanan aurinkoinen kirpeä pakkasaamu, helsinki oli niin kaunis.

 

PhotoGrid_1423996193229

PhotoGrid_1423959410564PhotoGrid_1423952962401PhotoGrid_1423991772174

Muuten kaikki on niinkuin ennenkin. Eteenpäin mennään tasasen varmasti. Treenit sujuu jälleen hyvin ja joulun jälkeinen ahdistus on tipotiessään. Kisoista on kohta jo vuosi ja +9kg. Minne tää aika katoaa. Jos sitä vuoden päästä alkais vakavammin suunnittelemaan seuraavia kisoja ;)

Tänään heittäydyn loppuillaksi lasten kainaloon ja tuijotetaan vaan letkeesti telkkaria ja nostetaan jalat kattoon. Mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle ;)

Ps. reaaliaikaisempia päivityksiäni voi seurata instagrammissa saraliimatta

PhotoGrid_1424251636308

PhotoGrid_1424251608951

 

sara

2 vastausta artikkeliin “Tasasen varmaa”

  1. Heippa! Saanko udella, missä juhlit kolmikymppisiäsi? Kivalta näyttää, itselläkin olisi juhlapaikka hakusessa :)

    • Heippa. Juhlittiin Helsingissä ravintola Gringos Locosissa. Varasin meidän seurueelle 25hlö, oman buffetin ja saimme olla omassa rauhassa ravintolan perällä. Tosi hienosti järjestyi kaikki ja kaikki vieraat kehuivat ruokaa ja paikkaa. Ilta oli onnistunut, joten suosittelen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta