Muutama ilmoitusluontoinen asia

20150211_082727

Pidetään teidät nyt ajantasalla muutamalla ilmoitusluontoisella asialla. Ensimäisenä, sovittiin valmentajan kanssa että kiristellään hiljalleen kesää kohti. Kohta on vuosi kisoista ja kiinnostaa nähdä, että mitä tämän kuluneen vuoden aikana on saatu kropassa aikaan. Ihan mukavaa myös jos voisin tulevana kesänä olla ensimäistä kertaa elämässäni oikeasti kesäkunnossa. Viimekesä meni ihan ohi, kun yritin palautella kroppaa kevään kisoista. Paino nousi silloin ihan muutamassa kuukaudessa hurjiin lukemiin ja siitä oli kesäkunto kaukana. Kiristellään siis uudella ruokavaliolla ja 5 kertaa viikossa kovalla treenillä salilla. Tulevaisuuden kisatavoitteet vielä auki, eikä niillä kiirehditä. Että blogissa ja instagrammissa vilisee sitten jälleen Saran dieettikuulumisia. Ja tämä ”dieettihän” alkoi mukavaan aikaan, kun vietän tänään omia syntymäpäiviäni. Mittarissa 30 mahtavaa vuotta ja onnittelut ehdottomasti myös mun äidille. Olen hänen esikoinen, eli äiti on tänään ollut 30 vuotta äitinä! Perästä tullaan ;) Ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa! Kevät on pian täällä!

sara

3 vastausta artikkeliin “Muutama ilmoitusluontoinen asia”

  1. Onnea Sara! ja tsemppiä elämään! Itellä kans muutoksen tuulet puhaltaa omassa elämässä :) Ihanaa, kevät!

  2. Paljon onnea kolmekymppiselle inspiraattorille! :) Kiristymistäsi ja tahdonlujuuttasi on kiva seurata, jospa tässä kiristyisi kevään mittaan vähän itsekin. Ei haittais pieni tiivistyminen, kulkis lenkeilläkin paremmin. Puhdasta pöperöä vaan koneeseen ja iloa pintaan, niin hyvä tulee! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta