Tukholman kuulumiset ja kummipoika sai nimen

 

20150130_161525

Meillä on ollut tavallisesta poikkeava viikonloppu, kun jäätiin jo torstaina vapaille ja suunnattiin mieheni kanssa laivalla Tukholmaan. Mukava viikonlopun reissu teki hyvää meille molemmille, kun saatiin hetki aikaa kahdestaan. Vähän shoppailua ja vaihtelua perusarkeen. Meillä aikuisten yhteinen aika on ollut lähiaikoina kortilla. Molemmat teemme pitkää päivää töissä. Siihen päälle vielä omat -ja lasten harrastukset plus mun opiskelut, jotka verottaa aina yhden kokonaisen viikon kuukaudesta, plus tentteihin lukemiset ja se muu oma aika mitä koulun takia tarvitsen. Molemmilla on suuri vastuu omalla työpaikalla, jonka takia teemme välillä töitä myös kotoa käsin. Sen lisäksi kirjoitan myös blogia, joka on myöskin työtäni. Mieheni hoitaa hienosti lapsia, silloin kun minulla on kädet täynnä. Tätä arkea pyörittäessä päivästä toiseen, huomaa välillä, kuinka kiireisiä olemmekaan. Aikuisten yhteinen aika on vähissä. En kuitenkaan valita tai vaihtaisi elämääni mihinkään. Kiire on ymmärrettävää lapsiperheessä ja lapset sekä lasten menot ja harrastukset ovat toki etusijalla. Meillä 4 vuotias aloitti juuri uudessa voimisteluryhmässä ja odottaa innoissaan aina seuraavia harjoituksia. Pyrin olemaan hyvä ja esimerkillinen jumppa-mutsi ja kannustaa lapsia liikkumaan pienestä lähtien.

Sitten kun välillä saa yhden tai kaksi päivää ollakseen yhdessä oman kullan kanssa, niin sitä jaksaa kummasti taas monta kiireistä kuukautta ihan heittämällä :) Sitä hetken yhteistä aikaa osaa arvostaa aivan eritavalla, kuin vain kotona ollessa. Kierreltiin kävellen Tukholmaa ja pyörittiin kaupoissa. Tarkoituksella otettiin reput selkään, niin saatiin pakattua ostokset sitten niihin. Mukavaa hyötyliikuntaa tuo kävely Tukholman kaduilla ja kaupoilla. Löysin mm. muutamat ihanat kengät jotka oli pakko ostaa <3 <3 <3 Molemmat saatiin uudet ihanat air maxit <3 Instagrammista saraliimatta löytyy lisää laiva/matkakuvia.

20150130_101431

20150130_154819

20150130_161034

 

Palattiin reissusta kotiin ja mukava viikonloppu vaan jatkuu. Päästiin laittamaan juhlavaatteet ylle, sillä tänään oli ystäväni Ninan pienen pojan ristiäiset. Minulla oli kunnia päästä sylikummin rooliin. Poika sai nimeksi Aaron ja meidän yhteistyö kastetilaisuudessa oli täydellinen. Sylikummin tehtävä on pitää lasta sylissä kastetilaisuuden ajan. Aaron oli hereillä koko tilaisuuden ja suuremmilta kiukuilta säästyttiin. Pojan loppujuhla menikin nukkuessa. Mainio poika, suloinen ja ihanat vanhemmatkin vielä. Kaikinpuolin siis onnistuneet juhlat ja erittäin mukava pappi. Ehdin hänenkin kanssa vaihtamaan muutamat sanat äitiydestä ja liikunnasta.

20150201_132503

20150201_132438

 

Juhlissa päälläni ollut mekko ostettiin myös Tukholmasta. Meikin ja kampauksen väkersin aamulla itse. Yritin ottaa netistä mallia kampaukseen. Googletin ”helppo juhlakampaus” ja tulos on tässä. Harvemmin laitan tukkaa mitenkään, joten hieman oli haastetta.

20150201_160636

20150201_161146

20150201_160838

sara

2 vastausta artikkeliin “Tukholman kuulumiset ja kummipoika sai nimen”

  1. Moikka,
    Tukholma on kyllä melkoinen shoppailijan paratiiisi. Sieltä olen itselleni monet suosikki kuteet ja kengät ostanut. Tuo mekko on valtavan hieno ja sopii sinulle hyvin. Voiko kysyä minkä merkkinen se on? ja mistä ostettu? :)

    Terveisin himoshoppailija,
    Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta