Blogi täyttää 3 vuotta – kuinka bloggaaja on muuttunut

Onnea minulle ja teille kaikille jotka olette matkaani seuranneet jo usean vuoden! Mahtavaa omistautumista! :) Go Sara Go -blogi täyttää tänään siis 3 vuotta. Muistan blogin aloittamisen, kuin eilisen. Oli tammikuu 2012 ja olin asettanut tuona tammikuun ensimmäisenä päivänä itselleni uudenvuoden lupauksen, että pääsisin vihdoinkin kahden raskauden jälkeen KUNTOON. Tarkoitus oli opetella terveelliset elämäntavat ja aloittaa säännöllinen liikunta. Tähän projektiin tueksi päätin sitten perustaa laihdutus ja treeni -blogin.

Kuvankaappaus ensimäisestä blogitekstistäni
Kuvankaappaus ensimäisestä blogitekstistäni

Niin kuin oli tarkoitus, blogista on ollut mielettömästi mulle apua ja tukea kuluneiden vuosien aikana. Tämä on toiminut mulle tavallaan omanlaisena päiväkirjana, jonne olen päässyt rehellisesti ja julkisesti kertomaan kuinka menee. Viihdyin vuosia ylipainoisena, ennen kuin hätkähdin omaan peruskuntoon ja surulliseen peilikuvaan. Syy miksi halusin muutosta oli se, että mun kestävyyskunto oli kamala. En jaksanut nousta portaita hengästymättä, enkä alkaa hippaa lasten kanssa pihalla. Olin muutenkin kokoajan väsynyt. Jos en olis ottanut härkää sarvista, olisin varmasti ja vahvasti nostanut painoani, ja ihan huomaamattani.. niin se ylipaino vaan kasaantuu. Yhtäkkiä ja yllättäen.

Marraskuu 2011
Marraskuu 2011 – surullinen peilikuva
Kuva ensimäisestä blogitekstistäni
Kuva ensimäisestä blogitekstistäni
Kuva ensimäisestä blogitekstistäni
Kuva ensimäisestä blogitekstistäni

 

Haaveena oli saada oma elämäntilanne vakaaksi ja oma keho -ja mieli kuntoon. Olen mielestäni onnistunut silloisessa tavoitteessani ja voin tyytyväisenä todeta, asustavani mukavassa vartalossa. Jaksan treenata, juosta, leikkiä ja kantaa kauppakassit ilman että puuskutan. Rasitus astmani on myös parantunut täysin! Olen kaikinpuolin onnellisempi ja virkeämpi kuin tuolloin kolme vuotta sitten. Ja tästä suunta vaan ylöspäin ja uusia tavoitteita kohti!

 

2012 68kg  ja  2015 66kg
68kg   ja  66kg
sara

6 vastausta artikkeliin “Blogi täyttää 3 vuotta – kuinka bloggaaja on muuttunut”

 1. Muutosta on tullut kovasti noiden kolmen vuoden aikana ja hienoa, että tunnet voivasi paremmin nykyään. Ja kyllähän se näkyy sinusta päälle päinkin, mitä nyt kuvien perusteella facen ja instan kautta seuraa sinua. Toki bloginkin. Minua jäi vain vaivaamaan, kun kirjoitit olleesi ylipainoinen. Tarkoitatko todella noita vuoden 2012 kuvia? Minusta noissa kuvissa on kyllä ihan normaalipainoinen ja kroppainen nainen. Ylipainolla itse käsitän kyllä jotain muuta. Ja näin kahden tyttären äitinä olen varovainen myös omissa puheissani yms., että en anna itse vääristynyttä kuvaa normaalista naisen kropasta. Näinä fitnessaikoina :)
  Huolestuttavaa oli jo eilen saunassa ollessa kuunnella 13-vuotiaan tyttäreni puheita, kuinka hän itse kokee itsensä. Lihoneena ja ehkä siten myös rumana. Nätti nuori nainen ja täysin normaalissa painossa.
  En tarkoittanut tätä sinua kohtaan minkäänlaisena arvosteluna. Et todellakaan ole huono esimerkki kenellekään. Päinvastoin. Teksti vain herätti ajatuksia.

  • Moikka ja kiva kun kommentoit. Pahoittelut jos kirjoitin epäselvästi. En tarkoita että olin vuoden 2012 kuvissa ylipainoinen. Olin silloin saman painoinen kuin nyt :) Ruumiin rakenne vaan oli hieman eri.. Mutta joo, olin siis ylipainoinen pitkään jo ennen nuorimman tyttäreni syntymää 2010. Painoni nousi esikoisen syntymän jälkeen 2004 ja jatkoi nousemistaan sinne vuoteen 2010. Painon lähes 90kg ja raskausaika toi vielä omat kilonsa. Olen 169cm pitkä, joten tässä vartalossa se +20kg oli ylipainoa. Tytön syntymän jälkeen aloin omatoimisesti laihduttamaan, ja aloitin bloggaamisen, sillä pelkäsin taas luovuttavani. Vuoden 2012 tammikuussa aloin muokkaamaan laihtuneesta kropastani lihaksikkaampaa, tavoittelin body fitness kisoiohin :)

  • Aivan! Näin ajattelinkin :) Sinun matkasi normaalipainoiseksi kuulostaa enemmän kuin tutulta. Ylipaino on itsellekin historiaa. Tosin tällä hetkellä kroppa kaipaa hieman kiristelyä, mutta ei enää sellaista urakkaa minkä aikoinaan tein. Hiljaa hyvää tulee ja tiedä vaikka salitreenikin hiipisi vähitellen taas mukaan kuvioon. Tuon selän kanssa vaan pitää löytää ihan uusi tyyli treeniin. Onneksi kuitenkin liikunnanilo on löytynyt uudelleen :)

 2. Kovan työn olet tehnyt ja näytätkin upealta! Samanlaisia fiiliksiä oli mulla kaksi vuotta sitten, väsymystä, tyytymättömyyttä itseen ja elämään. Nyt 2 vuotta myöhemmin olen 17 kiloa kevyempi, paljon onnellisempi ja energisempi:-)
  Ihanaa uutta vuotta ja tsemppiä uusia tavoitteita kohti!

  http://projektiuusimina.blogspot.fi/?m=0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta