Paras lahja

PhotoGrid_1419222497996

Kaksi yötä jouluun on, laskin aivan itse äsken.. Viikonloppu meni hoitaessa Jouluun liittyviä asioita. Lahjat on nyt hankittu ja kinkku ostettu. Tuolla se on sulamassa ja ajateltiin paistaa se tänävuonna leivinuunissa. Varmasti mielenkiintoinen kokemus ja täysin erimakuinen kinkku, kun jos tavallisessa uunissa paistaisi. Tänään käyn vielä töissä ja iltapäivällä käyn tekemässä kierroksen Helsingissä, kun käyn tapaamassa mun kummilapsia. Joulupukki oli näköjään vahingossa tuonut tänne Mäntsälään mun kummipojille tarkoitettuja lahjoja, niin täytyy viedä ne oikeaan osoitteeseen ;)

PhotoGrid_1419222445933

Minulla on kaksi reipasta kummipoikaa ja suureksi iloksi ja kunniaksi minua pyydettiin eilen ystäväni Ninan pienen poikavauvan kummitädiksi. Paras lahja tänä vuonna! Olen todella otettu tästä kunniatehtävästä. Kolmen kummipojan kummina oleminen on mielettömän suuri lahja ja luottamuksen osoitus kummilapsieni vanhemmilta. Ihanat Kolme muskettisoturia ovat kyllä tämän kummitädin ylpeydenaiheet :)

PhotoGrid_1419222410788

”Kummi on lapsen elämässä tärkeä ihminen, turvallinen aikuinen ja ystävä. Yleensä kummeiksi valitaan vanhempien hyvin tuntemia läheisiä ystäviä tai sukulaisia. Kummina oleminen on paitsi tehtävä myös mahdollisuus erityisen läheiseen ihmissuhteeseen. Kummi on kutsuttu vanhempien rinnalla pitämään huolta lapsesta” -evl.fi

 

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta