Sä opit varmasti, jos vaan uskallat yrittää

 

 

 

 

 

 

PhotoGrid_1418718074065

Innostuin hetki sitten harjoittelemaan hieman erilaista kehonhallintaa, kun uskaltauduin kokeilemaan käsilläseisontaa. Seinää vasten tosin vielä näin aluksi, mutta tavoite on oppia seisomaan käsillä ilman tukea. Käsilläseisonta vaatii jonkin verran voimaa, mutta ennenkaikkea kehonhallintaa ja tasapainoa. Keskittyminen ja hyvä  keskivartalon pito on myös tärkeää.

Aluksi pelkäsin että tipun naamalteni lattiaan kun en jaksa pitää itseäni käsien varassa. Sit aloin miettimään, että pakko vaan uskaltaa kokeilla. Ei se voi voimasta jäädä kiinni. Uskallusta vaan! Ja niin mä uskalsin. Sit sen jälkeen oon harjoitellut aktiivisesti ja innokkaana niin päällä -kuin käsilläseisontaa ja uusimpana kokeiluna käsivarsien varassa seisontaa seinää vasten. Tuo vaati kovan ponnistusvoiman jaloista, koska seisaalteen vauhdilla tohon seisontaa ei voi mennä. Taas rutkasti keskittymistä ja itseensä uskomista ja homma onnistuu. Päällä seisontaa on tällä hetkellä ainoa jossa pysyn hyvin tukevasti pystyssä ilman seinää tukena, joten eiköhän se käsilläseisontakin pian onnistu ilman tukea. Osaatko sä seistä käsillä tai jollakin muulla erikoisemmalla tavalla hallita kehoa?

.PhotoGrid_1418717941662

PhotoGrid_1418718105238

Arvatkaa mikä on ihanaa piristystä arkeen? No se, jos pääsee aamiaiselle valmiiseen pöytään. Iha luksusta. Majoitun täällä rovaniemellä kämppäkaverin kanssa Lapin urheiluopiston tiloissa. Majoitus on mukava ja siihen tosiaan kuuluu aamiainen. Kampuksen tiloissa on myös hyvät keittiö ja jääkaappi tilat,  jossa voi säilyttää ja valmistaa ruokia. Valmistin kotona nämä kolmen päivän ruoat, jotka säilyy minigrip pusseissa opiston jääkaapissa ja aamupalan syön opiston ravintolassa. Välipalat ja iltapalan hain eilen tosta viereisestä kaupasta.

PhotoGrid_1418710341990

PhotoGrid_1418718040988

 

Meillä oli tänään anatomian tentti asemista 3-4 ja nyt on vähän dorka olo, kun näin jälkeenpäin jäin harmittelemaan, miten mieleen tuli vastauksia, mutta en vaan saanut tentin aikana niitä paperille. Ei kiva. Toivotaan että menisi silti läpi, vaikka on toki uusinta mahdollisuus. Kivempi toki olisi jos pääsisi kerralla läpi. Nyt meen kaivamaan mun minigrip pussit jääkaapista ennen kuin tunnit jatkuu. Minkälainen viikko teillä on tiedossa? Joko moni on jäänyt joululomalle?  Missä vietät joulua?

sara

5 vastausta artikkeliin “Sä opit varmasti, jos vaan uskallat yrittää”

  1. Moi! Vitsit joku muuki saanu käsilläseisonta kärpäsen pureman! satutko tietämään, onko kursseja yms missä temppuilua opetetaan? kovasti olen koittanut googlettaa, mutta ei hirveästi tunnu olevan. Mukavaa viikkoa!

  2. Mä en ole vuosiin uskaltanu kokeilla päällä seisontaa, mutta joku aika sitte sun kuvien innoittamana päätin kokeilla ja sehän onnistu. Eka seinää vasten ja nyt pikkuhiljaa ilman tukea alkaa onnistuu (: woopwoop!

  3. Mulla on tavoitteena oppia myös käsilläseisonta ja mielellään myös ilman käsiä jossain vaiheessa. Vielä ei oo uskallus hirveästi riittäny kokeilemaan ja harjottelemaan tarpeeksi. :)

  4. Hyvä vinkki harjoitteluun: asetu käsilläseisontaan selkä seinää vasten ja pikkuhiljaa irrotu seinästä siten, että kurkkaat varpaitasi (eli vatsa ja takapuoli tiukaksi). Pitää olla tooosi lähellä seinää, että toi onnistuu. Sillä saa just oikeen asennon ja pidettyä kehon hallinnassa niin, ettei selkä mee kuopalle. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta