Sydänsärkyjä

IMG-20141214-WA0019

-Ennen kuin minusta tuli äiti, en ollut koskaan tuntenut sitä lämpöä, iloa, rakkautta, sydänsärkyä, ihmetystä, tai tyytyväisyyttä, joka äitiydestä tulee. En tiennyt, että voisin tuntea niin paljon…

PhotoGrid_1418500026832Tänään ollaan jo melkein puolessa välissä joulukuuta. Eilen illalla suunnittelin tämän päivän joulukalenteri luukkua ja halusin että kuvassa on jotain uutta, mitä en ole ennen osannut. Sit vaan päätin koko illan harjoitella käsilläseisonta punnerruksia ja pikkuhiljaa se alkaa onnistumaan. Mun esikoinen osaa hienosti noita kaiken maailman temppuja ja hän sitten innokkaana opetti kankeaa äitiänsä :)

 

20141214_180653

…Nyt makaa juurikin tässä junassa matkalla Rovaniemelle. Yritän rentoutua ja saada fiilikset oikealle taajuudelle. Oli tarkoitus lukea koko ilta tulevaan tenttiin, mutta on hieman haikea olo. Mun perhe kävi saattamaan mut asemalle ja Lily 4v tarttui kyyneleet silmin kiinni mun kaulaan ja sanoi vapisevalla äänellä ”äiti mun tulee kova ikävä sua” Oli siinä itkussa pitelemistä. Sydäntä särkevää, kun toinen on niin herttainen ja aito. Nyt jo kamala ikävä mun muruja, vaikka juna vasta lähti.

-Ennen kuin minusta tuli äiti, en ymmärtänyt, että jokin niin pieni voisi vaikuttaa elämääni niin paljon. En koskaan tiennyt, että voisin jotakuta rakastaa niin paljon. En koskaan tiennyt, että rakastaisin olla äiti. Rakastan olla äiti.

 

sara

8 vastausta artikkeliin “Sydänsärkyjä”

  1. Hei Sara! Tämä kirjoitus, nousi ihan tippa linssiin.. Allekirjoitan aivan nuo kaikki tuntemukset äitiydestä. Ihana kun sinulla on ehjä perhe <3 itselläni ei niin ole. Nytkin kaipaan lastani. Tiedän miltä se ikävä tuntuu. Tahdon vaan sanoa että oot upea nainen, kirjoituksiasi ja matkaasi urheilijana on ollut ilo seurata :) Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi, ollaan onnellisia että saadaan olla Äitejä <3

  2. Äh, tää teksti ei kyllä yhtään auttanut mun vauvakuumeeseen, joka hitaasti nostaa päätään :’) Luulen, etten ole valmis ottamaan sellaista vastuuta, että haluan elää vielä muka vapaata elämää ennen kuin muka kahlitsen itseni johonkin. Mutta lapsihan tuo ihan tolkuttomasti lisää sisältöä elämään, aivan uudenlaista sisältöä. Tuskin siinä enää tulis baari-iltojen tai netflix-maratonien perään haikaltua, kun olis oma lapsi, jonka kehitystä ja kasvua saisi seurata.

  3. Oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa ja se on tallennettu puhelimen kirjanmerkkeihinkin ja nyt päätin kommentoida :) Itellä tuli ihan tippalinssiin kun luin tän ja raskaushormoonit ei yhtään auttanu asiaa :D Mun sydän särkyy joka kerta kun meen iltavuoroon ja mun 2 vuotias juoksee eteiseen ja huutaa ”äiti ei mene!” Yritän siinä sitten miljoonannen kerran selittää pienelle tytölle ettei voi tulla mukaan ku toinen kiskoo itkien kenkiä jalkaan. Sanoin kerran mun hyvälle ystävälle kenellä ei oo vielä lapsia, että niin kliseiseltä kun se kuulostaakin rakastamisesta ei tiedä mitään ennen kun on saanu omia lapsia <3

  4. Oih. <3 Tänään kun on ollut itsekin pakahtumaisillaan ylpeydestä omiin tyttäriin, niin tämä kirjoitus sai lämpimät kyyneleet virtaamaan poskilleni vuolaina…

  5. Heippa! Olisi kiva taas joku tarkempi ruokapostaus :) syötkö jonkun ohjeen mukaan vai vaihteletko päivittäin ruokia jne.. Ja meetkö millasilla kaloreilla. Tälläsiä toiveita täältä :)

  6. Kyllä rakkaus omaan lapseen on suurinta mitä koko maailmassa voi olla. Sydän oikein pakahtuu kun katselee omia muruja. Sara, tuo ensimmäinen kuva on niin onnistunut, se kertoo kaiken äidin ja lapsen suhteesta. Ihan itku tuli kun eläydyin kuvaan omien muistojen kautta :) Ihanaa Joulua koko perheellesi! Pus Pus!

  7. Sniff, täälläkin kahden lapsen äiti raskaushormonit päällä rupes kyynelehtimään. Mun isompi menee eskariin ens syksynä ja se todellinen pikkulapsen vanhemmuus alkaa hänen osaltaan olla ohi, onneks yks nyytti vielä tupsahtaa maaliskuussa. Annan blogin kautta olen kiinnostunut sunkin blogista. Vaikke tuosta fitness-jutusta niin välitä niin sulla on kaikkea kivaa muutakin. Toi käsilläseisonta on semmonen mitä olis kiva itsekin joskus kokeilla, kunhan on vähän vähemmän massaa kannatettavana:)

    Rovaniemi on hieno kaupunki. Miehen sukulaiset sieltä kotoisin ja sentäs jossain on lunta:) Meillä kaivettiin sukset viikonloppuna esiin ja samantien lumet suli pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta