Push it to the limit

 

Screenshot_2014-12-09-10-55-48

Screenshot_2014-12-09-10-55-13

 

Torstai aamun tervehdys! Mulla on tänään iltavuoro, lepopäivä ja koko aamu vapaata ilman suunnitelmia?! Täh, mitä se sellainen on??? :) Oon tottunut aikatauluttamaan päivät tunnin ja minuutin tarkkuudella aamusta iltaan ja tänään ku heräsin, niin tajusin että kalenteri ei ole aamulla piipannut ja kertonut päivän agendasta. Eli mulla ei oo sellasta. Heti aloin miettimään, että no mitäs mä keksisin, mutta päätin sit vaan hengähtää hetken ihan tässä kotona ja valmistautua rauhassa iltavuoroon. Ei aina tartte olla jossain ja tehdä jotain. Omasta ajasta on välillä myös nautittava.

No kyllä mä sit pientä puuhasteltavaa keksin, kun päätin uusia mun musalistan Spotifyssä ja ladata listalle uusia biisejä. Kuinka moni kuuntelee musiikkia treenatessa? Esimerkiksi salilla tai lenkillä? Onko sulla joku omatekemä musalista jota kuuntelet ja päivitätkö sitä kuinka usein? Tai kuunteletko vaan radiota? Itse kuuntelen Spotifya ja siellä omaa listaa. Spotifystä löytyy mieletön määrä musiikkia ja ihan varmasti jokaiselle jokaiseen mielentilaan ja fiilikseen sopivaa. Alla muutamia ihan ehdottomia suosikkejani. Nää biisit voin kuunnella vaikka kerta toisensa jälkeen, eikä niihin kyllästy. Ne tuo vaan niin hyvän adren treeniin. Tuntuu että pystyy viemään treenin ihan äärirajoille, kun korvissa pauhaa mielentilaan sopiva musiikki. Onko sulla jotain ehdotonta suosikki biisiä mikä sun on ehdottomasti kuultava treenatessa tai joku suosikki millä on aina hyvä aloittaa treeni? Tai löytyikö mun suosikeista myös joku sun lemppari? Kertokaa omia suosikki biisejänne, jos joku niistä päätyis pian mun päivitetylle listalle ;)

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=y-rCH9jKz0I

 

https://www.youtube.com/watch?v=-ZvYKOGSFdc

 

 

 

 

 

 

 

Muistakaa instagrammissa saraliimatta mun päivittäin avautuva joulukalenterin luukku. #saranjoulukalenteri LUUKKU 11. aukesi tänään ja sen sisällön löydät instasta.

 

 

sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta