Videopostaus – ja pitempi ku 15s.

 

 

PhotoGrid_1417609088007

Alla on pätkä aamupäivästä mun messissä. Tykkään kamalasti höpistä videoille, mutta noi insta videot on niin lyhyitä, ni kokeilin nyt pitkästä aikaa tätä youtubea. Toivottavasti toimii :) Nyt tässä loppupäivä töitä ja illalla vielä omat salitreenit. Pitää ehtiä illalla vielä katsoo siistit vaatteet aamuksi, kun meen huomenna esikoisen koululle katsomaan heidän itsenäisyyspäivän tansseja. Oon ihan intopinkeenä ja jännitän kamalasti. Mun pikkuinen tyttö on jo niin iso neiti <3

 

ps. Infotkaa jos tää video ei skulaa :)

 

 

sara

8 vastausta artikkeliin “Videopostaus – ja pitempi ku 15s.”

  1. Olipa tosi kiva, monipuolinen ja hauska video katsella vielä näin tosi myöhään iltasaduksi itselle.

  2. Näköjään vääränlaiset hymiöt poistaa kommentista koko lopputekstin. Piti vielä mainita, että tuli videosta tosi hyvä mieli ja taidanpa sen innoittamana tehdä aamuaerobisen huomenna, pitkästä aikaa. Toi on vaan edelleen niin ihana toi sun cittaritakki! :)

    • Kiva jos tykkäsit ja katselit iltasaduksi :) Joo itsekkin rakastan tota takkia kokoajan enemmän. Se on lämmin ja istuu hyvin. Eli käytännöllinen ;)

  3. Oiii. Kaunis tyttö sulla! Videon yhdestä kohdasta kuulee äänensävystäsi jo liikuttuneisuus ja ylpeys! :) Mulla varmaa valuu ylpeyden kyyneleet kun menen katsomaan esikoisen ensimmäistä joulunäytelmää 16.12! :’)

    • Oli kyllä todella liikuttavaa nähdä oma tyttö tanssimassa noin kauniisti. Äitinä kokema ylpeyden tunne on upea. Olen ylpeä tytöstäni. Tsemppiä teille joulunäytelmään, varaa nenäliinoja mukaan ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta